Начало просрочек по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Sancella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Е гроши продали кредит теперь звонят всем и даже тем людям кого я уже 100 лет не видела и не знаю их контактов. Я в шоке родные отвернулись помочь некому мысли дурные лезут в голову.Подскажите как вкл. режим снежинки
Е гроши продали кредит теперь звонят всем и даже тем людям кого я уже 100 лет не видела и не знаю их контактов. Я в шоке родные отвернулись помочь некому мысли дурные лезут в голову.Подскажите как вкл. режим снежинки

Меняйте номер.И всё.Наступает тишина и покой.А остальные взрослые,разберутся что к чему.

Я то могу поменять но маму я же не поменяю она мне тоже угрожает и полицией
Сколько вам лет????Вы можете объяснить родным и близким,что это ваши проблемы,и решать их будете только вы.Всё,что от них требуется,это сменить номер,или установить антиспам,или просто не общаться с дураками.Всё.

За невыплату кредита уголовное дело не ввозбуждаєтя
Скажіть будь ласка ми з чоловіком прописані в моїх батьків але там не проживали мікрозайми шлють смс що прийдуть по місцю реєстрації вилучати майно можуть вони таке зробити

Скажіть будь ласка ми з чоловіком прописані в моїх батьків але там не проживали мікрозайми шлють смс що прийдуть по місцю реєстрації вилучати майно можуть вони таке зробити
Нет не могут. Всех так пугают. Не обращайте внимания

И будут звонить, потому, что им отвечают. Они нашли Ваше слабое место, и теперь не слезут. Уговорите родителей не разговаривать с ними. Им ведь всё равно, что Вы в больнице, да хоть и при смерти, простите.
Ну я вже це поняла що їм пояснювати нічого не має сенсу бо вони так як ті роботи заплатіть і все

Во-первых, никто к вам не придёт. Я не знаю таких случаев на форуме, чтобы к кому-то приходили. Во-вторых, успокойтесь и читайте форум. Не забудьте заблокировать, а лучше удалить свои соцсети и вайбер
Ну я вже це поняла що їм пояснювати нічого не має сенсу бо вони так як ті роботи заплатіть і все
Я сам живу не по прописке и ничего. Отец просто сменил сим и не парится

Во-первых, никто к вам не придёт. Я не знаю таких случаев на форуме, чтобы к кому-то приходили. Во-вторых, успокойтесь и читайте форум. Не забудьте заблокировать, а лучше удалить свои соцсети и вайбер

Я сам живу не по прописке и ничего. Отец просто сменил сим и не парится
Дякую вам гарно за підтримку дай бог вам здоров'я і вашій родині я дійсно попала в таку страшну аварію їхали з чоловіком в мікроавтобусі 9чоловік я одна чудом осталася жива троє не повнолітніх дітей осталися на пів сиротами сама ще знаходжусь в лікарні а ці ****** всім звонять погрожують сьогодні позвонили до голови села сказали що брала кредити шахрайка не відаю голова села сказав що так він знає я в лікарні мені збирали гроші на операції а ці ****** сказали зберіть їй ще хай оплатить кредити

Дякую вам гарно за підтримку дай бог вам здоров'я і вашій родині я дійсно попала в таку страшну аварію їхали з чоловіком в мікроавтобусі 9чоловік я одна чудом осталася жива троє не повнолітніх дітей осталися на пів сиротами сама ще знаходжусь в лікарні а ці ****** всім звонять погрожують сьогодні позвонили до голови села сказали що брала кредити шахрайка не відаю голова села сказав що так він знає я в лікарні мені збирали гроші на операції а ці ****** сказали зберіть їй ще хай оплатить кредити
Ну пусть звонят. Моё окружение сначала пытались с ними говорить, а сейчас дружно посылают. Насчёт соседей и односельчан не переживайте:все забудут о ваших кредитах через пару недель. В конце концов, ну и что, что у вас есть кредиты? Выздоравливайте и относитесь проще. Никто к вам не приедет и силой ничего не отберет

Доброго дня всім підскажіть не знаю що робити в мене є 6 чи 7 мікрозаймів є вже просрочки я попала 2 місяці назад в Дпт нахожусь в лікарні платити не маю чим Є- гроші сьогодні прислали смс що відкриють кримінальне провадження Million прислав смс що готується група на виїзд по місцю прописки але я не живу там лише батьки будь ласка підкажіть що робити в мене вже руки опустились і нерви здають
Саме перше що вам треба зробити, то заспокоїтися! Ніхто з цих 2 шараг нікуди не поїдуть. Максимум що зможуть листи слати, і звонити кашмарити.. У мілані 1,5 просрочки і як бачите жива.. Єгроші більше року була просрочка закрила за тіло.. А в цілому, болт на них ложіть) і по скоріш видужуйте)

Ну пусть звонят. Моё окружение сначала пытались с ними говорить, а сейчас дружно посылают. Насчёт соседей и односельчан не переживайте:все забудут о ваших кредитах через пару недель. В конце концов, ну и что, что у вас есть кредиты? Выздоравливайте и относитесь проще. Никто к вам не приедет и силой ничего не отберет
Дякую гарно сьогодні багато прочитала на форумі корисної інформації і трохи почалася заспокоювати шкода тільки що потрапила на форум вже тоді коли потрапила в цю яму

Дякую гарно сьогодні багато прочитала на форумі корисної інформації і трохи почалася заспокоювати шкода тільки що потрапила на форум вже тоді коли потрапила в цю яму
У всех так... Слишком поздно сюда попадаем

Ну я їм говорю що номер змінити а вони не хочуть номер цей в них вже понад десять років я немаю поняття де вони знайшли їх номер пенсію батьки получають через пошту я їх номер не давала а вони твердять що я їх вписала поручителями сьогодні було 253 дзвінки чи вони там слабі на голову в тих мікрозаймах я їм пояснювала я в лікарні в мене всі документи є можу вам надати наданий момент не маю чим платити на лікарство грошей не хватає а вони звонять і звонять
Тримайтеся наш девіз все буде добре а потім ще лучше а пояснювати їм нічого непотрібно всеодно не поймуть не той уровень.
Думайте про себе та діток крім Вас ніхто не подумає.???
Це майже всі проходять режим сніжинки поміняти сім карту

У Вас ще не багато шараг. Вилізете. Головне зупиніться і не лізьте більше в це болото і не викидайте гроші на пролонгації. Ліпше купіть діткам щось добренького. Все у Вас буде добре. Рідні зрозуміють, а чужі поговорять і забудуть. Це на початку паніка і страх. Все налагодиться.

Саме перше що вам треба зробити, то заспокоїтися! Ніхто з цих 2 шараг нікуди не поїдуть. Максимум що зможуть листи слати, і звонити кашмарити.. У мілані 1,5 просрочки і як бачите жива.. Єгроші більше року була просрочка закрила за тіло.. А в цілому, болт на них ложіть) і по скоріш видужуйте)
У мене не тільки ці два мікрозайми Є-гроші просрочка 1.5місяця Мілоон і кредит7 просрочки 2 місяці ще є ССлон просрочка 1місяць а самі довбануті Швидко Гроші просрочка сьогодні 8 день а обзвонили вже всіх Містеркеш просрочка 2дні нарахували з 1500 вже нарахували 2958 платити не маю чим на лікарство не хватає

Sancella, у Шг есть линия контроля качества. Пускай родители позвонят.
0800504420-номер

Доброго дня всім підскажіть не знаю що робити в мене є 6 чи 7 мікрозаймів є вже просрочки я попала 2 місяці назад в Дпт нахожусь в лікарні платити не маю чим Є- гроші сьогодні прислали смс що відкриють кримінальне провадження Million прислав смс що готується група на виїзд по місцю прописки але я не живу там лише батьки будь ласка підкажіть що робити в мене вже руки опустились і нерви здають
10 или 11.. а может 12 мфо. А может 10 я уже точно не помню. И больше половины из все их не помню как называются. Никакого криминального провадженя быть не может если данные что вы указали являются ваши, а не чужие... это первое. Во вторых все их звонки на телефон не имеют юридической силы. Это как звонок какого то телефонного хулигана, ну или бухого кореша какого нибудь которому делать нечего. Ни о чем. Смс это вообще отдельная терада, такой бред лимонят, что на смех пробирает каждый раз когда их читаешь. Письма который они шлют это просто пугалки с тупым текстом. Тоже ни о чем. Не парьтесь. Родственников предупредите что это все лохотрон, и вам звонят мошенники и вымогатели и это будет правдой. Уже больше года не плачу этим ****** и грабителям и мне на них всех.....

У

У мене не тільки ці два мікрозайми Є-гроші просрочка 1.5місяця Мілоон і кредит7 просрочки 2 місяці ще є ССлон просрочка 1місяць а самі довбануті Швидко Гроші просрочка сьогодні 8 день а обзвонили вже всіх Містеркеш просрочка 2дні нарахували з 1500 вже нарахували 2958 платити не маю чим на лікарство не хватає
У Вас зараз самий пік звінків. Побережіть своє здоров'я і нерви. Вам треба вилікуватися і дітей на ноги поставити. Головне щоб батьки з ними не говорили бо ще більше дзвонити будуть. По вашим МФО нічо сказати не можу, бо ні одного з цих немаю, але вони всі дістають 3-4 місяці , а як бачать що нема реакції то затихають. Ясно що після того що ви пережили ці дзвінки Вас добивають, але Ви мусите бути сильною заради дітей. А шараги пошліть на хутір Михайлівський.

Также вхожу в просрочку по кредитам МФО,очень переживаю,читаю форум и немного успокаиваюсь,потом снова накрывает со временем.У меня 14 мфо,много мелких и 3 крупных.Буду включать режим снежинки,так как платить нечем от слова совсем,буду собирать и потихоньку вылазить с этой ямы.Спасибо,что есть этот форум,много полезной информации.

Назад
Угорі