Набираємося терпіння, нацком запланував на початок року перевірки МФО

• Автор теми Автор теми Galizzia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 7K
Кто хочет бороться, давайте в телеграмме канал создадим и будем конкретно что-то делать
Это не плохо...главное чтоб каллы с нами в телеграмм не попали...а то я тут ни один день читаю...они тут пасутся))

Зайшов на сайт нацкомфіну і наткнувся на цікавий документ: РІЧНИЙ ПЛАН здійснення заходів державного нагляду (контролю) Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, на 2020 рік. Перевірки будуть на предмет додержання вимог законодавства про фінансові послуги. У всіх МФО зазначено Ступінь ризику - високий. Цікаво чи можна буде потім рішенями цих перевірок тикати в судах чи листах до МФО. Бо порушення будуть 100%, а нам всім треба наперед продумувати тактику. І цікаво чи минулого року такі перевірки були і який по них був результат.
Мало хто знає про цей нацком взагалі
Я новичок,якби нам юрист допоміг як правильно все це зробити
Зробити петицію, я бачила зразок як це робити. Якщо петицію підтримає більшість , повинні розглянути це питання

Останнє редагування:
Зайшов на сайт нацкомфіну і наткнувся на цікавий документ: РІЧНИЙ ПЛАН здійснення заходів державного нагляду (контролю) Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, на 2020 рік. Перевірки будуть на предмет додержання вимог законодавства про фінансові послуги. У всіх МФО зазначено Ступінь ризику - високий. Цікаво чи можна буде потім рішенями цих перевірок тикати в судах чи листах до МФО. Бо порушення будуть 100%, а нам всім треба наперед продумувати тактику. І цікаво чи минулого року такі перевірки були і який по них був результат.
Скоро нац. Банк заберёт всех, вот хотят кармашки свои чють наполнить напоследок
Я им ужо столько накашляла этими прологхациями, шо аж до рвоты, поэтому в идеале мне подходит вариант, что мы их не знаем, а они нас. Хотя кто предлагал тело, то оплачивала и то не всех
? %

Не хочу никого обидеть, но наша детская наивность просто зашкаливает! Периодические появляются посты о том, как МФО уже прямо завтра закроются. Да не закроет никто эти шараги, где вращаются громадные деньги и за которыми стоят сильные мира сего! Вот и эта проверка. Это плановая формальная проверка, посмотрят по диагонали бумажки, укажут на недочеты и на этом все закончится. Максимум что будет, МФО отпишутся, как они эти недочеты устраняют. Но нам от этого ни холодно, ни жарко. Надеяться нужно только на свои силы, выдержку и игнор. А еще рассказывать другим, какое это *овно и самому больше не влезать в подобные авантюры!
Вот это сказала. Умно! Мудро! Эпатажно. Уважуха
Скоро нац. Банк заберёт всех, вот хотят кармашки свои чють наполнить напоследок

? %
Если заберёт нац. Банк будет ещё хуже
Кому вернули деньги Шараги?

Назад
Угорі