Roxy
Only read
- Дописи
- 405
- Реакції
- 271
- Бали
- 443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже ніби змирилась...прийняла факт боргів, твердо вирішила кому платити кому ні, дзвінки, погрози, грубощі уже давно побарабану.Плачу їм тією ж монетою як нормально розмовляють то й я нормально, як грубо то й я посилаю їх під три чорти. Після консультації з юристом мене взагалі геть попустило, зрозуміла що реально боятися нічого. АЛЕ.....
Одна річ бентежить сильно. Дзвінки рідним та знайомим. Хоч і пояснила ситуацію, розповіла як поводитьсь та всеж... Неприємно....Люди таке вислуховують що я сама після їх розповідей кілька днів відходжу... Для чого це.... Борг боргом але ж такими методами... Найприкріше те що державі байдуже.. ні в правоохоронні органи не звернутись "підстав мало" і найкомфінпослуг ні урядова гаряча лінія нічого не допомагає...
ЦІКАВО невже ніхто з них не бачить і не знає що відбувається?
Як взяти себе в руки та навчитися не реагувати на такі дзвінки до родичів чи знайомих не знаю? Поділіться досвідом.
Одна річ бентежить сильно. Дзвінки рідним та знайомим. Хоч і пояснила ситуацію, розповіла як поводитьсь та всеж... Неприємно....Люди таке вислуховують що я сама після їх розповідей кілька днів відходжу... Для чого це.... Борг боргом але ж такими методами... Найприкріше те що державі байдуже.. ні в правоохоронні органи не звернутись "підстав мало" і найкомфінпослуг ні урядова гаряча лінія нічого не допомагає...
ЦІКАВО невже ніхто з них не бачить і не знає що відбувається?
Як взяти себе в руки та навчитися не реагувати на такі дзвінки до родичів чи знайомих не знаю? Поділіться досвідом.

Ничего необычного и нового... Я с этим живу лет 10 уже
а может и больше...