Набрався боргів в МФО на 120000 грн. Що робити?

• Автор теми Автор теми MadJuzo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

MadJuzo

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
MadJuzo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок
Привіт, мені 27 і до цього року у мені ніколи не було кредитів, ну тільки що брав комп'ютер у розстрочку. Але був змушений їхати з дружиною з Запоріжжя до Києва і за три місяці в взимку у мене з'явилось дуже багато займів у МФО, приблизно десь 120 тис.грн з відсотками, моно і приват відмовили хоча на той момент у мене була гарна кредитна історія, мені пощастило у цей час мати стабільну роботу і деякий час я сплачував все вчасно, але у цьому місяці розумію що вже немає коштів нічого з боргів закрити.
Ще я звернувся до АО агенства але я тут прочитав що це шахраї, це дуже погані новини.
Підкажіть будь-ласка поради до чого готуватись і що з свого боку треба зробити.
Також які найгірші наслідки можуть бути у такій ситуації, бо дуже хвилююсь за це.
Буду дуже вдячний за поради.

Привіт, мені 27 і до цього року у мені ніколи не було кредитів, ну тільки що брав комп'ютер у розстрочку. Але був змушений їхати з дружиною з Запоріжжя до Києва і за три місяці в взимку у мене з'явилось дуже багато займів у МФО, приблизно десь 120 тис.грн з відсотками, моно і приват відмовили хоча на той момент у мене була гарна кредитна історія, мені пощастило у цей час мати стабільну роботу і деякий час я сплачував все вчасно, але у цьому місяці розумію що вже немає коштів нічого з боргів закрити.
Ще я звернувся до АО агенства але я тут прочитав що це шахраї, це дуже погані новини.
Також які найгірші наслідки можуть бути у такій ситуації, бо дуже хвилююсь за це.
Привіт із Запоріжжя
Жодні "юридичні" агенства не допоможуть. Це просто викачка грошей.
Для початку перевипустіть карти засвічені в мфо. Більшість з них дуже любить тирити з них гроші, можуть і в овердрафт загнати. Розкажіть все близьким людям. Голоси в трубці наплетуть такого, що офігієте відмиватись. Найкреще змінити номер телефона, або поставити блок на невідомих, антиспам і т.д. Розмовляти з тупоголовими нема про що, особливо на ранніх стадіях протермінувань. Соцмережі, месенджери найкраще видалити або максимально налаштувати приватність, заборонити додавати Вас в групи. Більшість шараг з часом попускаються у своїх забаганках. Збирайте гроші на тіла, якщо буде бажання закривати. Бережіть себе і близьких!

Привіт із Запоріжжя
Жодні "юридичні" агенства не допоможуть. Це просто викачка грошей.
Для початку перевипустіть карти засвічені в мфо. Більшість з них дуже любить тирити з них гроші, можуть і в овердрафт загнати. Розкажіть все близьким людям. Голоси в трубці наплетуть такого, що офігієте відмиватись. Найкреще змінити номер телефона, або поставити блок на невідомих, антиспам і т.д. Розмовляти з тупоголовими нема про що, особливо на ранніх стадіях протермінувань. Соцмережі, месенджери найкраще видалити або максимально налаштувати приватність, заборонити додавати Вас в групи. Більшість шараг з часом попускаються у своїх забаганках. Збирайте гроші на тіла, якщо буде бажання закривати. Бережіть себе і близьких!
Я з адвокатами ніколи не працював, але чому юридичні компанії не допоможуть? Напевно мають же бути відповідні закони, ну тобто я вже багато чого тут прочитав і людей з такою проблемою багато і така проблема існує давно, тому має бути і якась правова сторона чи ні?

Сподіваюсь що будут пропозиції за тілом закрити.

Я з адвокатами ніколи не працював, але чому юридичні компанії не допоможуть? Напевно мають же бути відповідні закони, ну тобто я вже багато чого тут прочитав і людей з такою проблемою багато і така проблема існує давно, тому має бути і якась правова сторона чи ні?

Адвокат допоможе виключно в суді. Якщо добре проморозити мфо, вони йдуть на поступки.Є можливість закрити за тіло або тіло + невеликий %. Це під силу Вам без сторонньої допомоги. Перетерпіти шквал дзвінків та дурнуватих смс. А на закони вони чхати хотіли. Ну і на форумі величезна кількість абсолютно безкоштовної інформації

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]
images
... це щоб бабло гребти ))[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]в атб? пакет маленький или большой будете брать?)[/POSTS]
мені пощастило у цей час мати стабільну роботу і деякий час я сплачував все вчасно
зачем тогда было лезть в мфо если зп есть?
Я з адвокатами ніколи не працював, але чому юридичні компанії не допоможуть?
если кратко - потому что они мошенники и никакой помощи от них не будет, а будет только выкачка денег
Напевно мають же бути відповідні закони, ну тобто я вже багато чого тут прочитав і людей з такою проблемою багато і така проблема існує давно, тому має бути і якась правова сторона чи ні?
ну это только банкротство
конечно будут. но через время

Набирайтеся терпіння
В мене тоже боргів в МФО і банках на 150 тис.грн+-
І я як і ви шукаю підтримки і порад в цьому форумі

А що Вас більше заспокоює? Те що Ви така не одна, чи те що в людей є гірші ситуації?
Те що люди справляються з любими ситуаціями навіть гіршими ніж в мене
І те що я неодна підсіла на мікро займи

Назад
Угорі