Щоденник Набралась кучу мфо. Вже є прострочення

• Автор теми Автор теми Pita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 654

Pita

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Pita не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Набралась кучу мфо вже є прострочених є гроші,міліон,панда скажіть будь ласка хто небудь звертався до юристів і їх послуг чи видурять гроші і нічого набуде дайте пораду

Набралась кучу мфо вже є прострочених є гроші,міліон,панда скажіть будь ласка хто небудь звертався до юристів і їх послуг чи видурять гроші і нічого набуде дайте пораду
Якщо ви про так званих "помагаторів" які нібито займаються досудовими "договорняками", то швидше за все що так і буде.
Погортайте форум трохи, тут є розділи про такі компанії

Вам юристы понадобятся только, когда суд. До суда нет. А те мнимые юристы, за которые вы говорите, только деньги сдерут и ничего не сделают. Эти деньги лучше сэкономить и потратить на погашение. Многие МФО не сразу, но предлагают лояльные условия.

Выходите на просрочки и ждите лояльных для вас предложений.

Вам юристы понадобятся только, когда суд. До суда нет. А те мнимые юристы, за которые вы говорите, только деньги сдерут и ничего не сделают. Эти деньги лучше сэкономить и потратить на погашение. Многие МФО не сразу, но предлагают лояльные условия.
Які самі гірші мфо проконсультуйте хто саме більше дзвонить другим особам я випадково знайшла цю групу як би знала що є такі люди з такими проблемами як в мене то таких боргів немала дякую вам за пораду

Які самі гірші мфо проконсультуйте хто саме більше дзвонить другим особам я випадково знайшла цю групу як би знала що є такі люди з такими проблемами як в мене то таких боргів немала дякую вам за пораду
Напишіть які саме у вас є мфо
Одні з самих прибацаних Кредит Каса, Біткепітал, Бізнеспозика. Єгроші
Наярюють по 300 разів на день Мілоан, Тенго, Панго.

Напишіть які саме у вас є мфо
Одні з самих прибацаних Кредит Каса, Біткепітал, Бізнеспозика. Єгроші
Наярюють по 300 разів на день Мілоан, Тенго, Панго.
В мене є гроші покамісь 9 й день просрочки сьогодні то телефонують тільки мені покамісь і то раз в день

Подскажите, а кто имел дело с Тенго? Как ведут себя?
Не могу ни одной ветки по поводу этого МФО найти

Назад
Угорі