Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо ви про так званих "помагаторів" які нібито займаються досудовими "договорняками", то швидше за все що так і буде.Набралась кучу мфо вже є прострочених є гроші,міліон,панда скажіть будь ласка хто небудь звертався до юристів і їх послуг чи видурять гроші і нічого набуде дайте пораду
Вам юристы понадобятся только, когда суд. До суда нет. А те мнимые юристы, за которые вы говорите, только деньги сдерут и ничего не сделают. Эти деньги лучше сэкономить и потратить на погашение. Многие МФО не сразу, но предлагают лояльные условия.Набралась кучу мфо вже є прострочених є гроші,міліон,панда скажіть будь ласка хто небудь звертався до юристів і їх послуг чи видурять гроші і нічого набуде дайте пораду
Выходите на просрочки и ждите лояльных для вас предложений.Набралась кучу мфо вже є прострочених є гроші,міліон,панда скажіть будь ласка хто небудь звертався до юристів і їх послуг чи видурять гроші і нічого набуде дайте пораду
Які самі гірші мфо проконсультуйте хто саме більше дзвонить другим особам я випадково знайшла цю групу як би знала що є такі люди з такими проблемами як в мене то таких боргів немала дякую вам за порадуВам юристы понадобятся только, когда суд. До суда нет. А те мнимые юристы, за которые вы говорите, только деньги сдерут и ничего не сделают. Эти деньги лучше сэкономить и потратить на погашение. Многие МФО не сразу, но предлагают лояльные условия.
Напишіть які саме у вас є мфоЯкі самі гірші мфо проконсультуйте хто саме більше дзвонить другим особам я випадково знайшла цю групу як би знала що є такі люди з такими проблемами як в мене то таких боргів немала дякую вам за пораду
В мене є гроші покамісь 9 й день просрочки сьогодні то телефонують тільки мені покамісь і то раз в деньНапишіть які саме у вас є мфо
Одні з самих прибацаних Кредит Каса, Біткепітал, Бізнеспозика. Єгроші
Наярюють по 300 разів на день Мілоан, Тенго, Панго.
Подскажите, а кто имел дело с Тенго? Как ведут себя?
Не могу ни одной ветки по поводу этого МФО найти
У меня было все стандартно звонки смсПодскажите, а кто имел дело с Тенго? Как ведут себя?
Не могу ни одной ветки по поводу этого МФО найти
Меня интересует прозвон окружениюУ меня было все стандартно звонки смс