На якому місяці просрочок мфо або колектори перестають шукати і телефонувати родичам?

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ццлоун 3 месяца просрочки позвонил "следак" продали через полгода
дельта банк походу коллекторы сголоду сдохли или на зоне перестала связь ловить не платил с 2013, никто не звонит
ваша готивочка сами разбираются через месяц письма родителям и теще))
швидко за год не продали, никому не нужен
кредобанк продал через 6 месяцев
БыстроЗ они деловые звонят и представляются несуществующими конторами
Манивео на 2 месяц реструктуризацию нормальную предложили
Майкредит написали через 2 месяца что продали, соврали))
Ржу от чего пропали коллекторы по Вашему мнению???

На якому місяці перестають шукати? Якби хотіли знайти, давно б це зробили, я особисто де жила, там і живу. Півроку промайнуло як одна мить, а вони все "виїжджають", "дзвонитимуть" родичам і колегам, "описують"...
Основну сімку витягла, правда, місяців два тому, просто стала зовсім непотрібна і на неї крім калів ніхто не дзвонив (бо я мізантроп, цинік й інтроверт). Зараз два-три дзвінків в день на начебто контактний номер, рідко якісь недолугі смс. З кожним днем я від цього віддаляюся, є дні, що навіть і не згадую що там колись щось у когось брала)
За оцих півроку з 11(? Навіть не пам'ятаю чи точно 11) кантор один кал з Кредит + наярював переполошеній сусідці й вона бігала через ціле село давати мені трубку)) ахах. Я слала його нах, крила неблагочестивими словами, а потім він дзвонив знову їй і вона дзвонила до мене. Короче, їй це було в новинку. Слово "кредит" викликав у неї трепетне благоговіння і тремтіння колін. І всьо. Всьо. Крім того випадку я з калами говорила разів 2, в перший-другий день прострочки Дінеро. Це було десь в січні.

Скажите, а если они позвонят диретору на работу, а он скажет, что меня не знает?
Все одно будуть дзвонити час від часу. Так просто телефон роботи із бази після одного дзвінка ніхто не видалить

Вот занимательная статья про ИНН :
Ого...
Стаття доволі експресивна, як на мене...

Все одно будуть дзвонити час від часу. Так просто телефон роботи із бази після одного дзвінка ніхто не видалить
А я дал неправильный номер да и место работы написал Школа
Post automatically merged:

Олег,

Скажите, а если они позвонят диретору на работу, а он скажет, что меня не знает?

Олег,
Не допоможе! Як ви собі уявляєте, що знайшли директора, це ваша робота, а він скаже, що вас не знає? Вони розкопують такі дані, що дивуюся просто! Як передача" Жди меня". Родичів, яких 20 років не бачила - знайшли і дзвонили!!!! Це такі тварі, що просто жесть! Ну хай директор скаже, що вас звільнили. Може пройде.

Близким родственникам, я так понимаю, часто названивают, а тех кого находят (соседи, знакомые, т.д.), их с приблизительно какой периодичностью кошмарят?

Близким родственникам, я так понимаю, часто названивают, а тех кого находят (соседи, знакомые, т.д.), их с приблизительно какой периодичностью кошмарят?
Да нету у этих уп*рей никакого алгоритма ...! Самое тяжёлое время(по анализу форума) 3-4 месяца !

оу в мене якраз цей період
Держитесь ! Но снова хочу заметить ( по анализу форума) у кого-то эти 3-4 месяца проходят "лагiдно" , а кому-то "выносят мозг" вместе с родственниками , родными , работой и соседями !

я вам заздрю,в мене 17

мене сьогодні прийшло смс ,що є гроші мене продало премиум активу,я здивувалася так як читала,що вони в суд подають
В мене як було біля 30мфо,так і залишилось. )))))) Не пишу,не дзвоню і не плачу.
Я цивілізована людина,тільки суд. Ми ж в Європу рвемось.))))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі