На які потреби ви брали позики до МФО?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

На які потреби брали кредит у МФО?

• Їжа

Голосів: 6 10.9%
  • Оплата комунальних послуг

Голосів: 2 3.6%
  • На лікування собі

Голосів: 1 1.8%
  • На лікування родичів

Голосів: 12 21.8%
  • Інше. (У коментарі)

Голосів: 34 61.8%

• Усього проголосувало
    55

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропоную всім охочим пройти опитування на тему "на які потреби обрали кредит у МФО".

Просто был момент когда были проблемы, поэтому на текущие нужды, в том числе и коммуналку. Ну а потом перекредитация))

Як не смішно : 1600 на оренду ... і добридень Манівео з їхніми 3000 під 1 чи 3 гривні... віддав через пару днів, але... потім знову і знову і знову бляяя
При тому що вдома на ничці ( з якої я сам собі пообіцяв і виконав :hang2::facepalm: не брати, стояло пару десять тис українських грошей )...
І все ж я не жалію що потрапив на форум... Є багато причин і найголовніша... але то вже інша історія :mosking: яка не стосується даної теми

МФО я брал тогда, когда потенциал банков был использован на 100%. Проблем было куча. Брал на все и сразу. Точно помню, что платил аренду квартиры как-то за счёт МФО, но то было прямо перед полным крахом. Один из последних гвоздей в крышку гроба )) Ну и одним закрывал другой, и банкам платил мин. платёж :D
За долговые деньги у меня 0 имущества. Будто брал кредиты и займы, чтоб купить воздух.

Спочатку на лікування мамі, ремонт...А потім понеслося..) Мінімальна заробітна плата і ніяких аліментів..За 10 місяців 19 шараг і банки.. :ups2::mosking::ahaha:Саме цікаве,що форум я знайшла за півроку до прострочки, але в той момент я побоялася..

На покушать до ЗП, которой очень быстро стало не хватать, потому что не согляделся, как уже не на отдать, а на продолжить не хватало
нет варианта "на блядки" :sarcastic:
Ну, в некоторых случаях, можно и так сказать)
а на продолжить не хватало
И с этой ошибки в понимании и началась тогда увлекательная история

Як не смішно : 1600 на оренду ... і добридень Манівео з їхніми 3000 під 1 чи 3 гривні... віддав через пару днів, але... потім знову і знову і знову бляяя
При тому що вдома на ничці ( з якої я сам собі пообіцяв і виконав :hang2::facepalm: не брати, стояло пару десять тис українських грошей )...
І все ж я не жалію що потрапив на форум... Є багато причин і найголовніша... але то вже інша історія :mosking: яка не стосується даної теми
У меня первые тоже Манивео были. Причем когда запутался в анкете, позвонила консультант и помогла заполнить до конца. Ну еноты одни из тех кто не надоедают звонками при оформлении. Не сравнить с той же Кредит Кассой которые приставучий до жути при оформлении. А уж при просрочке...

У меня первые тоже Манивео были. Причем когда запутался в анкете, позвонила консультант и помогла заполнить до конца. Ну еноты одни из тех кто не надоедают звонками при оформлении. Не сравнить с той же Кредит Кассой которые приставучий до жути при оформлении. А уж при просрочке...
Оффтоп
В мене взагалі манівео не дзвонили, видали автоматом. Це самий перший займ. Мене здивувало ще тоді це)

В МФО, і повністю під нуль кредитні ліміти мене затягнула лудоманія. Я гравець, ставив на спорт(паріматч), весь час намагався десь трішки відігратись. інколи вдавалось, але на довгій дистанції опинився у великій фінансовій ямі. За 4-5 років програв десь ~600 000. Але на щастя, гру завершено( я так думаю) Рік без ставок та мфо, але зате всеодно з боргами)
Також як і в більшості: кошти мфо на букмекерську кантору(злив) та перекредитування. На щастя зупинився на позначці 8 мфо, але загальна сума тіла була десь 40к, тільки по мфо.

В МФО, і повністю під нуль кредитні ліміти мене затягнула лудоманія. Я гравець, ставив на спорт(паріматч), весь час намагався десь трішки відігратись. інколи вдавалось, але на довгій дистанції опинився у великій фінансовій ямі. За 4-5 років програв десь ~600 000. Але на щастя, гру завершено( я так думаю) Рік без ставок та мфо, але зате всеодно з боргами)
Також як і в більшості: кошти мфо на букмекерську кантору(злив) та перекредитування. На щастя зупинився на позначці 8 мфо, але загальна сума тіла була десь 40к, тільки по мфо.
Знаю человека, который раз в пол года закидывает тысячу $ на баланс. Играет, и потом пол года не играет. Повезло/не повезло и в люльку :) И никаких проблем с лудоманией у него нет. Относится к этому как к развлечению.

Знаю человека, который раз в пол года закидывает тысячу $ на баланс. Играет, и потом пол года не играет. Повезло/не повезло и в люльку :) И никаких проблем с лудоманией у него нет. Относится к этому как к развлечению.
Скоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.
Мені мого досвіду вистачить, сподіваюсь не повертатись!), Мене не тягне в гру, тож долю також не буду випробовувати!) Як по мені, то я програв 6 років свого життя. За цей час міг би побачити світ більше, ніж те, що був тільки в Туреччині, а мені вже 30...

Скоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.
Мені мого досвіду вистачить, сподіваюсь не повертатись!), Мене не тягне в гру, тож долю також не буду випробовувати!) Як по мені, то я програв 6 років свого життя. За цей час міг би побачити світ більше, ніж те, що був тільки в Туреччині, а мені вже 30...
Еще есть время увидеть мир. Главное - не лудить :) Я на 2 года младше, но не считаю себя старым :)
Некоторые люди умудряются за пару лет сделать и увидеть больше, чем другие за все 10.

Прям один в один я
Теж саме ,майже рік не граю і насолоджуюсь життям,єдине це мфо блядське

Назад
Угорі