Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

не брати, стояло пару десять тис українських грошей )...
яка не стосується даної темимощно кншннет варианта "на блядки"![]()

Саме цікаве,що форум я знайшла за півроку до прострочки, але в той момент я побоялася..Ну, в некоторых случаях, можно и так сказать)нет варианта "на блядки"![]()
И с этой ошибки в понимании и началась тогда увлекательная историяа на продолжить не хватало
У меня первые тоже Манивео были. Причем когда запутался в анкете, позвонила консультант и помогла заполнить до конца. Ну еноты одни из тех кто не надоедают звонками при оформлении. Не сравнить с той же Кредит Кассой которые приставучий до жути при оформлении. А уж при просрочке...Як не смішно : 1600 на оренду ... і добридень Манівео з їхніми 3000 під 1 чи 3 гривні... віддав через пару днів, але... потім знову і знову і знову бляяя
При тому що вдома на ничці ( з якої я сам собі пообіцяв і виконавне брати, стояло пару десять тис українських грошей )...
І все ж я не жалію що потрапив на форум... Є багато причин і найголовніша... але то вже інша історіяяка не стосується даної теми
У меня первые тоже Манивео были. Причем когда запутался в анкете, позвонила консультант и помогла заполнить до конца. Ну еноты одни из тех кто не надоедают звонками при оформлении. Не сравнить с той же Кредит Кассой которые приставучий до жути при оформлении. А уж при просрочке...
Знаю человека, который раз в пол года закидывает тысячу $ на баланс. Играет, и потом пол года не играет. Повезло/не повезло и в люлькуВ МФО, і повністю під нуль кредитні ліміти мене затягнула лудоманія. Я гравець, ставив на спорт(паріматч), весь час намагався десь трішки відігратись. інколи вдавалось, але на довгій дистанції опинився у великій фінансовій ямі. За 4-5 років програв десь ~600 000. Але на щастя, гру завершено( я так думаю) Рік без ставок та мфо, але зате всеодно з боргами)
Також як і в більшості: кошти мфо на букмекерську кантору(злив) та перекредитування. На щастя зупинився на позначці 8 мфо, але загальна сума тіла була десь 40к, тільки по мфо.
Скоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.Знаю человека, который раз в пол года закидывает тысячу $ на баланс. Играет, и потом пол года не играет. Повезло/не повезло и в люлькуИ никаких проблем с лудоманией у него нет. Относится к этому как к развлечению.
Еще есть время увидеть мир. Главное - не лудитьСкоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.
Мені мого досвіду вистачить, сподіваюсь не повертатись!), Мене не тягне в гру, тож долю також не буду випробовувати!) Як по мені, то я програв 6 років свого життя. За цей час міг би побачити світ більше, ніж те, що був тільки в Туреччині, а мені вже 30...
Некоторые люди умудряются за пару лет сделать и увидеть больше, чем другие за все 10.Скоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.
Мені мого досвіду вистачить, сподіваюсь не повертатись!), Мене не тягне в гру, тож долю також не буду випробовувати!) Як по мені, то я програв 6 років свого життя. За цей час міг би побачити світ більше, ніж те, що був тільки в Туреччині, а мені вже 30...
Прям один в один яСкоріш за все він вміє контролювати баланс ігрового рахунку та емоції, самоконтроль у кожного різний. Лудоманія це хвороба.