На Все просто хуже всех

• Автор теми Автор теми tina0811
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
а мне прислали письмо компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду
подают они в суд?

Здравствуйте !Подскажите кто нибудь На все когда то идёт вообще на встречу?
За день прострочки с планового платежа с 6800 уже 13600!На контакт вообще никак не идут!Как с ними бороться?
В мене вони є....тіло 10000, пролонгації на 7200.Вийшла на просрочення вже більше місяця (зараз хочуть більше 17000).
Перші 2_3 дні дзвонили мені і контактному номеру(також мені) , було дуже багато дзвінків до 200 в день,але я зними неспілкувалась.на 4 день подзвонили до батьків і рідних повідомили їх що в мене є борг(все дуже культурно) і щоб звязалася з ними). Зараз від них дзвінків немає, тільки смс,і листи на електронну адресу.і ще присилають листи на місце реєстрації

Понимаете я согласна оплатить всю суму на протяжении несколько дней!у меня на данный момент нету 14000)))а они сказали до 12 часов дня оплатите и не интересует)
Есть ли смысл на Данном этапе делать что через юриста!

Так вот именно из-за одних набралась столько ,что спать не могу(

Но другие идут на какие уступки дают пару дней,а они ну совсем никак
Забейте на них и точка...
Понимаете я согласна оплатить всю суму на протяжении несколько дней!у меня на данный момент нету 14000)))а они сказали до 12 часов дня оплатите и не интересует)
Есть ли смысл на Данном этапе делать что через юриста!

Так вот именно из-за одних набралась столько ,что спать не могу(

Но другие идут на какие уступки дают пару дней,а они ну совсем никак
Мфошки- мошенники...Хотите мм отдавать-и жизни не хватит...Забейте на уродцев и будет вам счастье

В мене вони є....тіло 10000, пролонгації на 7200.Вийшла на просрочення вже більше місяця (зараз хочуть більше 17000).
Перші 2_3 дні дзвонили мені і контактному номеру(також мені) , було дуже багато дзвінків до 200 в день,але я зними неспілкувалась.на 4 день подзвонили до батьків і рідних повідомили їх що в мене є борг(все дуже культурно) і щоб звязалася з ними). Зараз від них дзвінків немає, тільки смс,і листи на електронну адресу.і ще присилають листи на місце реєстрації
У мене сьогодні 2 день ,звонять без перестанку ,чи комусь ще звонили незнаю)но казали шо якшо до 6 вечора не буле оплати будуть звонити всім підряд ))

У мене сьогодні 2 день ,звонять без перестанку ,чи комусь ще звонили незнаю)но казали шо якшо до 6 вечора не буле оплати будуть звонити всім підряд ))
Ну на рахунок дзвінків вони поки що в топі по кількості з 28 мфо ?

а мне прислали письмо компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду
подают они в суд?
Никто не предупреждает о суде,точнеепро инн. Они вам напишут, что следователь уже едет по адресу вашего жительства, забейте

Назад
Угорі