На що розраховують колекторські шараги, котрі купують кредит в МФО?

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 672

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ніхто ніколи не задумувувся, на що розраховують колекторські шараги коли купують кредит в інших МФО? Юридично, людина, чий кредит продали, не брала грошей і не підписувала договору конкретно з цією організацією, Можливо, розраховують потрапити на якогось лoxа, котрий злякається і буде труситися від кожного їхнього повідомлення, або дзвінка? Я не знаю, а ви, як думаєте?)

Так они покупают там за 10% от долга,из 10 человек 2х з@ипут,те отдали и в наваре остались. Поэтому и кошмарят всех и вся

Они себе на дошик заработать хотят, не надо их так)))
Да на что ещё, кроме как на свои выебоны они могут надеяться? Уж извините. Это инвалиды моральные

Ніхто ніколи не задумувувся, на що розраховують колекторські шараги коли купують кредит в інших МФО? Юридично, людина, чий кредит продали, не брала грошей і не підписувала договору конкретно з цією організацією, Можливо, розраховують потрапити на якогось л0ха, котрий злякається і буде труситися від кожного їхнього повідомлення, або дзвінка? Я не знаю, а ви, як думаєте?)
Выше верно написано. Это чистый математический расчет + психологическое давление на грани законности.

Ніхто ніколи не задумувувся, на що розраховують колекторські шараги коли купують кредит в інших МФО? Юридично, людина, чий кредит продали, не брала грошей і не підписувала договору конкретно з цією організацією, Можливо, розраховують потрапити на якогось л0ха, котрий злякається і буде труситися від кожного їхнього повідомлення, або дзвінка? Я не знаю, а ви, як думаєте?)
Багато людей зі страху продають квартири і землю. Багато людей бояться, що дізнаються про борги. Багато людей морально не стабільні, та бояться осудження. Навіть і до продажів колекторам справа не доходить .На них і розраховують. Нажаль людям дуже важливо " А що люди скажуть "!

закошмарить посильнее, найти кого только можно??‍♀️
стандартно
многие ведь ведутся
а иначе давно бы уже закрылись

Бодрой... я думаю, что они расчитывают на: стариков, одиноких матерей.. + на людей, которые боятся: огласки, стыда, соседей(было соселей),осуд на работе и непонимание близких (главное последнее)...
Все.
Я через все это прошла... жива, вполне здорова, сужусь, мучусь, учусь с ребенком, работаю..
Главное - у нас в голове!!!
Я пс*х? Да. Мы все Пс*хи из-за того, что влезли в это ...но.
У нас 2/3 Украины а этом(если не вся)

Назад
Угорі