На работу в бухгалтерию пришло ВП и нашла в реестре, но не могу найти от кого

• Автор теми Автор теми Криспи
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K
Дия с телефона показывает что ничего нет и всё замечательно

?
Gerda, От про що ???я вам говорив. В кожного по-різному виконавець "сходить з розуму"
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки можуть максимально вираховувати з З/п, якщо відкрито два або більше ВНН?

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки можуть максимально вираховувати з З/п, якщо відкрито два або більше ВНН?
Доброго дня. На підставі ВП відкритих по ВНН максимум до 50%... проте бачив людей в яких по двом ВНН відрахування всерівно складали 20%.

Доброго дня. На підставі ВП відкритих по ВНН максимум до 50%... проте бачив людей в яких по двом ВНН відрахування всерівно складали 20%.
А як можна дізнатися по скільки будуть відраховувати?

В бухгалтерії організації де працюєте.
А підкажіть будь ласка скільки коштують послуги юриста,щоб відмінити ВНН?І які можуть бути наслідки,якщо його не відміняти,нехай собі відраховують по 20%!

А підкажіть будь ласка скільки коштують послуги юриста,щоб відмінити ВНН?
3-5 тис.
які можуть бути наслідки,якщо його не відміняти,нехай собі відраховують по 20%!
Якщо будуть вираховувати із з/п відсотки по провадженню - це і є наслідком. Можливий арешт майна ... тобто до моменту погашення заборгованості по ВП
можуть бути обмеження його продати/подарити і т.п ... Але це все рішається безпосередньо з виконавцем.
І які можуть бути наслідки,якщо його не відміняти,нехай собі відраховують по 20%!
Це вам вирішувати. Проте якщо для прикладу ВП на 40-50тис- думаю що змістовність знесення ВНН в суді навіть пояснювати не потрібно.

Останнє редагування:
3-5 тис.

Якщо будуть вираховувати із з/п відсотки по провадженню - це і є наслідком.Більше ніяких.

Це вам вирішувати. Проте якщо для прикладу ВП на 40-50тис- думаю що змістовність знесення ВНН в суді навіть пояснювати не потрібно.
А якщо виграєш суд,то кошти за юриста повертаються?

Назад
Угорі