на початку квітня третя особа,використовуючи мої особисті дані взяла на моє ім'я кредит в кількох МФО

• Автор теми Автор теми Mrs. Margo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Mrs. Margo

Форумчанин
Дописи
115
Реакції
7
Бали
43
Mrs. Margo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Звертаюсь за допомогою до досвідченого юриста,який би допоміг припинити нав'язливі дзвінки колекторів мені і моєму оточенню. Справа в тому що на початку квітня третя особа,використовуючи мої особисті дані взяла на моє ім'я кредит в кількох МФО(Аванс кредит,Селфі кредит,Бізнес Позика,Кредит+,Кредит7).На початку травня мені почали дзвонити колектори і вимагати повернення боргу(загальна сума у всіх МФО близько 15.000 грн),хоча ніяких кредитів я не брала. Будь ласка допоможіть вирішити це питання максимально швидко,бо ці дзвінки уже задовбали😡🤬

Нажаль юристи не займаються припиненням дзвінків.
Ви в поліцію писали заяву що на вас взяли кредити?

Нажаль юристи не займаються припиненням дзвінків.
Ви в поліцію писали заяву що на вас взяли кредити?
До п'ятниці я ще терпіла,але на цих вихідних це ******* повний був. Тому завтра піду писати заяву в поліцію

Доброго дня.Звертаюсь за допомогою до досвідченого юриста,який би допоміг припинити нав'язливі дзвінки колекторів мені і моєму оточенню. Справа в тому що на початку квітня третя особа,використовуючи мої особисті дані взяла на моє ім'я кредит в кількох МФО(Аванс кредит,Селфі кредит,Бізнес Позика,Кредит+,Кредит7).На початку травня мені почали дзвонити колектори і вимагати повернення боргу(загальна сума у всіх МФО близько 15.000 грн),хоча ніяких кредитів я не брала. Будь ласка допоможіть вирішити це питання максимально швидко,бо ці дзвінки уже задовбали😡🤬
А чому ви не звернулись до поліції, якщо на ваше ім'я взяв хтось кредити?
А з дзвінками вам ніхто не допоможе.

Ви особисто знаєте людину, що взяла на Вас кредити?
В тому й справа що ні...
А чому ви не звернулись до поліції, якщо на ваше ім'я взяв хтось кредити?
А з дзвінками вам ніхто не допоможе.
Завтра звернусь,нехай шукають

Найти можете только кидалово. Не тратьте деньги

Я б в первый день а полицию пошел как только бы узнал, что на меня взяли кредит тем более несколько, странная история...

Я б в первый день а полицию пошел как только бы узнал, что на меня взяли кредит тем более несколько, странная история...
Простите, но я довольно долго лежала с сыном в больнице и не могла обратиттся в полицию...

Простите, но я довольно долго лежала с сыном в больнице и не могла обратиттся в полицию...
На будущее. В полицию можно обратиться онлайн. Если так полизошло, то вы должны быть с ног до головы упакованы доказательствами, что брали кредиты не вы

На будущее. В полицию можно обратиться онлайн. Если так полизошло, то вы должны быть с ног до головы упакованы доказательствами, что брали кредиты не вы
Спасибо большое за подсказку,т.к я об этом не знала.

каму то передавали банк акаунт мб в оренду? как можно взять кредит на другова человека имея только его данные,счас не 2010 год, нужно как минимум вериф банк ид или дия

каму то передавали банк акаунт мб в оренду? как можно взять кредит на другова человека имея только его данные,счас не 2010 год, нужно как минимум вериф банк ид или дия
Да,передавала...Сайт поиска онлайн заработка

Жесть конечно, у нас в стране надо курсы похоже вводить, как вести себя в интернете. Грамотность просто на нуле
100 відсотків! І ще фінансову грамотність зі школи проходити.

Вы попали.. добровольно передали данные ещё

Назад
Угорі