Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
одно ВП- один кредит. Читайте внимательнее. У некоторых людей по 30+ кредитов.Вижу темы ,где люди пишут ,что у них открыто 3,2,4 ВП.Я хотел узнать,ВП даётся на одном кредитное тело или за один кредит можно получить 2 ВП.Ничего не могу понять…
1 кредит-1ВПВижу темы ,где люди пишут ,что у них открыто 3,2,4 ВП.Я хотел узнать,ВП даётся на одном кредитное тело или за один кредит можно получить 2 ВП.Ничего не могу понять…
На один кредит одно открытое ВП может быть.Вижу темы ,где люди пишут ,что у них открыто 3,2,4 ВП.Я хотел узнать,ВП даётся на одном кредитное тело или за один кредит можно получить 2 ВП.Ничего не могу понять…
Это не зависит от банка, или мфо. Это работа исполнителя.В нас все може бути. Вони ж не розбираються кому вп строчать.
В мене по альфі на загальну суму 100 000 ніхто рахунки не блокував.
А от на тіло 3800 в шаразі, то вишукували чи я не фоп, робили запити на майно, чи я працюю офіційно...
Я вже нічому не дивуюся...
Так, але виконавець вп відкриває.Это не зависит от банка, или мфо. Это работа исполнителя.
Это алгоритм работы исполнителя. Исполнитель в душе не тащит, насколько правомерно был открыт ИИН, банк в свою очередь, обязан определить, подлежит этот счёт аресту, или нет. Так, что тут больше вопрос к банку и сносить иин, куда логичнее, чем ИП.Так, але виконавець вп відкриває.
Я була в офісі в одного виконавця. Сидять 3 помічника, біля них гора документів і так вони строчать всім підряд...
От ви ж бачите який бардак...Это алгоритм работы исполнителя. Исполнитель в душе не тащит, насколько правомерно был открыт ИИН, банк в свою очередь, обязан определить, подлежит этот счёт аресту, или нет. Так, что тут больше вопрос к банку и сносить иин, куда логичнее, чем ИП.
Мне иногда жалко исполнителей, в какой-то мере))
Не завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.На один кредит одно открытое ВП может быть.
Тому й радять зносити написи в суді,тому що поки виплачується сума по ВП борг росте...це безкінечна "дійна" система...Не завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.
это говорит о том, что чем ближе сумма по инн к телу, тем больше вероятность попасть, если по инн платитьНе завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.
Там була сума по внн більша тіла.это говорит о том, что чем ближе сумма по инн к телу, тем больше вероятность попасть, если по инн платить
но и, видимо, не равна выставленному до инн долгуТам була сума по внн більша тіла.
Я говорила з юристом, коли взнала що борг надалі росте, то він мені пояснив що це незаконно, так як при відкритті виконавчого банк не має права якісь відсотки нарощувати, але ж вони знаходять способи обійти закон....Тому й радять зносити написи в суді,тому що поки виплачується сума по ВП борг росте...це безкінечна "дійна" система...
Ну якби й ВНН на кредитних договорах мфо і банків не законно...але механізм працює на відмінно...Я говорила з юристом, коли взнала що борг надалі росте, то він мені пояснив що це незаконно, так як при відкритті виконавчого банк не має права якісь відсотки нарощувати, але ж вони знаходять способи обійти закон....
Так, вони далі рахують відсотки, штрафи. Альфа теж так робить. Того й не треба по напису платити. Вони гроші доять, а борг на місці стоїтьНе завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.
але ж більшість і плате...але ж вони знаходять способи обійти закон....
Я тоді ще не була на форумі, взагалі нічого не тямила. Тепер-то вже трохи обізнана, один напис знесла?але ж більшість і плате...