На один кредит могут открыть два исполнительных производства?

• Автор теми Автор теми Monolita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Monolita

Only read
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Monolita не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вижу темы ,где люди пишут ,что у них открыто 3,2,4 ВП.Я хотел узнать,ВП даётся на одном кредитное тело или за один кредит можно получить 2 ВП.Ничего не могу понять…

Вижу темы ,где люди пишут ,что у них открыто 3,2,4 ВП.Я хотел узнать,ВП даётся на одном кредитное тело или за один кредит можно получить 2 ВП.Ничего не могу понять…
одно ВП- один кредит. Читайте внимательнее. У некоторых людей по 30+ кредитов.

1 кредит-1ВП

Может быть и несколько.
К примеру : вам сделают ИНН и вы его не сносите. Откроют ИП и потом закроют так как нечего взять, а через время опять могут открыть.
И так до бесконечности.

На один кредит одно открытое ВП может быть.

В нас все може бути. Вони ж не розбираються кому вп строчать.
В мене по альфі на загальну суму 100 000 ніхто рахунки не блокував.
А от на тіло 3800 в шаразі, то вишукували чи я не фоп, робили запити на майно, чи я працюю офіційно, заблокували рахунки...
Я вже нічому не дивуюся...

В нас все може бути. Вони ж не розбираються кому вп строчать.
В мене по альфі на загальну суму 100 000 ніхто рахунки не блокував.
А от на тіло 3800 в шаразі, то вишукували чи я не фоп, робили запити на майно, чи я працюю офіційно...
Я вже нічому не дивуюся...
Это не зависит от банка, или мфо. Это работа исполнителя.

Это не зависит от банка, или мфо. Это работа исполнителя.
Так, але виконавець вп відкриває.
Я була в офісі в одного виконавця. Сидять 3 помічника, біля них гора документів і так вони строчать всім підряд...

Так, але виконавець вп відкриває.
Я була в офісі в одного виконавця. Сидять 3 помічника, біля них гора документів і так вони строчать всім підряд...
Это алгоритм работы исполнителя. Исполнитель в душе не тащит, насколько правомерно был открыт ИИН, банк в свою очередь, обязан определить, подлежит этот счёт аресту, или нет. Так, что тут больше вопрос к банку и сносить иин, куда логичнее, чем ИП.
Мне иногда жалко исполнителей, в какой-то мере))

Это алгоритм работы исполнителя. Исполнитель в душе не тащит, насколько правомерно был открыт ИИН, банк в свою очередь, обязан определить, подлежит этот счёт аресту, или нет. Так, что тут больше вопрос к банку и сносить иин, куда логичнее, чем ИП.
Мне иногда жалко исполнителей, в какой-то мере))
От ви ж бачите який бардак...
Не знають чи законні написи, але постанову про блок рахунків строчать...а може для когось це останні гроші були.
Мені тих, хто на чужих бідах наживається, аж ніяк не шкода

На один кредит одно открытое ВП может быть.
Не завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.

Не завжди. Було вп від пумб, два роки знімали з мене по 20%, через деякий час знову дзвонять, питають коли збираюся оплачувати борг? Я кажу, так виконавче вже закрито, розрахувалася, а вони мені-ні, то була тільки частина суми. Вони, виявляється, суму розділили, на меншу зробили напис, а на більшу суму продовжували капати відсотки і штрафи. Отак то....тепер в очікуванні нового провадження. Тільки на цей раз я не збираюсь їм щось платити.
Тому й радять зносити написи в суді,тому що поки виплачується сума по ВП борг росте...це безкінечна "дійна" система...

это говорит о том, что чем ближе сумма по инн к телу, тем больше вероятность попасть, если по инн платить

Тому й радять зносити написи в суді,тому що поки виплачується сума по ВП борг росте...це безкінечна "дійна" система...
Я говорила з юристом, коли взнала що борг надалі росте, то він мені пояснив що це незаконно, так як при відкритті виконавчого банк не має права якісь відсотки нарощувати, але ж вони знаходять способи обійти закон....

Я говорила з юристом, коли взнала що борг надалі росте, то він мені пояснив що це незаконно, так як при відкритті виконавчого банк не має права якісь відсотки нарощувати, але ж вони знаходять способи обійти закон....
Ну якби й ВНН на кредитних договорах мфо і банків не законно...але механізм працює на відмінно...

Так, вони далі рахують відсотки, штрафи. Альфа теж так робить. Того й не треба по напису платити. Вони гроші доять, а борг на місці стоїть

але ж більшість і плате...
Я тоді ще не була на форумі, взагалі нічого не тямила. Тепер-то вже трохи обізнана, один напис знесла?
У вівторок ще суд, правда, але надіюся що все буде норм.

Назад
Угорі