На МФО свет клином не сошёлся... =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сьогодні цілий день звонять то красиво то з угрозами насміялась сьогодні.прийшло письмо від нацком кому можна отправити просто нерозумію що написано

Сьогодні цілий день звонять то красиво то з угрозами насміялась сьогодні.прийшло письмо від нацком кому можна отправити просто нерозумію що написано
выкладывайте здесь ) зарисуйте контактные данные )

Надоїло вже все у дитини ні памперси поросята 2голодують а ці твapu названюють роботу знайшла аж 15ого аванць але є надія

Вот

Вкладення

• IMG_20190227_143727.webp
    IMG_20190227_143727.webp
    369.7 Кб · Перегляди: 46
  • IMG_20190227_143706.webp
    IMG_20190227_143706.webp
    484.6 Кб · Перегляди: 48
Prostomama, ну от всім держструктурам на нас начхати і на наші проблеми,то чомуб нам не наплювати на всі ці мфошні заєб@ловкі і так робити як роблять з нами:включають «режим окуня»дуже зручно.Той ми включаймо)

Чувство вины не проходит я должна быть маме опорой в этом возврасте .Я сегодня глянула на неё а она за неделю тоже где то 7 кг скинула...Моих родственников прокошмарили с моими МФО все как описано в худшем варианте...
А где вы живете?

Prostomama, ну от всім держструктурам на нас начхати і на наші проблеми,то чомуб нам не наплювати на всі ці мфошні заєб@ловкі і так робити як роблять з нами:включають «режим окуня»дуже зручно.Той ми включаймо)
Вот і я же та мненіє

Prostomama, це проста відписка про те що в них є ліцензія. Пишіть знову, їм перечитайте своє звернення, може нацком не зрозумів питання?

Я сьогодні ходила до обленерго але відмовилися розбити шукайте до 1ого 1850грн а то отріжемо обєсняла що четверо дітей фінансові труднощі сказали тільки так блін діти в 16годин приходять з школи як учитися чоловік скоро на зароботки менша має 1.5як в темноті сидіти не уявляю.звернулася в церкву де годемо неможуть помогти звернулася в сельсовет нічого куди звертатися незнаю
Вас притиснуло з усіх боків, ще й до того всі відвернулися. Ситуація важка, але не смертельна. Принизливо, страшно, боляче, але не смертельно. Навіть якщо відріжуть світло, іде весна, день довший. Чим в хаті розтопити знайдете. Якщо ліс недалеко то навіть тачками можна якогось сухостою притарабанити на тиждень-другий. Якщо далеко то щось не надто потрібне можна пустити на розпалку. Не зможуть діти вчитися - тоже не біда. За літо доженуть ту важну науку. Жили колись і без памперсів і без світла, їли лободу і носили одні чоботи на всю сім'ю. Місяць-другий протягнете поки трохи щось налагодиться. З поросятами щось рішайте, вони голодними довго не протягнуть.
Ви отримуєте якусь допомогу на дітей, на малозабезпеченість?

І забудьте про ці МФО, у вас зараз є більш нагальні питання і проблеми.

А ще скажу, що ще за моєї пам'яті у нас в селі, і ми в тому числі, світло трохи підворовували... Кидали дріт на лінію електропередач... Так, для замітки вам скажу, а чоловік ваш най над цим подумає.

Prostomama, Юридична назва Кредит каси ТОВ"Укркредитфінанс".

Tasia, От і я вирішила включити "режим окуня".Раз на нашу проблему всі закривають очі,то буду віддавати борги тільки за рішенням суду.
Нас простих українців обкрадають в особливо великих розмірах.І при цьому ще й принижують і погрожують.Не знаю як кому,а мені вже хочеться на весь світ кричати.

Вас притиснуло з усіх боків, ще й до того всі відвернулися. Ситуація важка, але не смертельна. Принизливо, страшно, боляче, але не смертельно. Навіть якщо відріжуть світло, іде весна, день довший. Чим в хаті розтопити знайдете. Якщо ліс недалеко то навіть тачками можна якогось сухостою притарабанити на тиждень-другий. Якщо далеко то щось не надто потрібне можна пустити на розпалку. Не зможуть діти вчитися - тоже не біда. За літо доженуть ту важну науку. Жили колись і без памперсів і без світла, їли лободу і носили одні чоботи на всю сім'ю. Місяць-другий протягнете поки трохи щось налагодиться. З поросятами щось рішайте, вони голодними довго не протягнуть.
Ви отримуєте якусь допомогу на дітей, на малозабезпеченість?

І забудьте про ці МФО, у вас зараз є більш нагальні питання і проблеми.

А ще скажу, що ще за моєї пам'яті у нас в селі, і ми в тому числі, світло трохи підворовували... Кидали дріт на лінію електропередач... Так, для замітки вам скажу, а чоловік ваш най над цим подумає.
860грн

Dusha, мені зразу хотілось кричати на весь світ,а зараз взяла себе в руки:для себе вирішила що нічого нікому я не винна,свою правоту хай доводять в суді,ні з ким з них не спілкуюсь,живу так як жила до цього тай все)

Tasia, Мені хочеться кричати від того,що це катастрофа.Реально масштабна.Півкраїни морально принижують,погрожують і це все кришує влада.І вони ще в Європу йдуть?Правильно кажуть:"Що риба гниє з голови." Що нас і наших дітей чекає в нашій Незалежній Україні?Це реально геноцид проти українського народу!Я ніяк не можу зрозуміти скільки їм ще потрібно тих мільярдів для повного щастя,коли більшість простих українців за межею бідності,а про виживання пенсіонерів я взагалі мовчу,тому що слів в мене немає.

Останнє редагування:
Dusha, але подивіться кого затягують в цю кабалу,жінок в яких по 3-4дітей,або студентів..незахищені люди,які нічого в правовому полі майже не знають(

Я вообще охреневаю от этого всего. У меня даже нет слов. Довели людей с этими комуналками до ручки. Работай месяц что бы оплатить газ, а зубы ложи на полку.

Tasia, Я розумію,що ми самі в цю кабалу лізли, але ж не такими методами з нас ці борги вибивати.
Я наприклад не студент і не багатодітна мама,але влізла в це по дурості,от просто я дуже відповідальна і не могладопустити прострочок.Але завдяки цьому всьому мої погляди на життя кардинально змінилися.І мені тепер пофігу,що хто про мене скаже.Так деякі рідні відсіялися,багато друзів загубилися.Мені страшно від того що нас божників більшає з кожним днем.
А про МФО я Вам скажу ,що це корупційна схема,дуже гарно відпрацьована і вистроєна на людському страху і необізнанності.Але нас всім також з цієї ситуації потрібно взяти по максимуму.Я,наприклад стала пофігісткою і почала вивчати закони.

Dusha, так як і я)

Ой не совітую,я гратися з накиданням дроту. По перше це небезпечно, по друге завжди знайдуться добрі сусіди які Вас здадуть. І проблем стане набагато більше. Пам*ятаю на початку 2000-х років нам відключили світло.Грошей не було, зарплату давали макаронами на хлібокомбінаті де працював чоловік,платити було нічим. Чоловік так і зробив накинув провід, бо була зима і маленька дитинка якій їсти потрібно було готувати,газу не було, була електрична плитка. І що ж ви думаете,сусід таке миле существо подзвонило і все доклало в енергозбут. І прийшов ,ще наклепав на сусідку милу дівчину з якою ми дружили,що це вона падлюка таке зробила. На другий день нам приїхали і вже повністю відрізали світло та лупонули немаленький на ту пору штраф у 3000 грн. Краще вже десь найти керосинову лампу та з нею протриматися до вирішення проблем.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі