На меня оформили кредиты без моего ведома

• Автор теми Автор теми hydra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K

hydra

Читач
Дописи
14
Реакції
7
Бали
3
hydra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здрастуйте уважаемые !
Дело такого рода - по определённым причинам потерял сумку, а там было все :документы , коды, телефон и т.д. сумку вернули где то через неделю + -
Спустя какое то время начались звонки с неизвестных номеров, по смс и ссылкам попал на мфо и понял что на меня взяли кредит без моего участия .....
Что делать???как быть???

Треба було писати заяву в поліцію відразу про втрату.
А зараз прийдеться доказувати що ви не верблюд))

Здрастуйте уважаемые !
Дело такого рода - по определённым причинам потерял сумку, а там было все :документы , коды, телефон и т.д. сумку вернули где то через неделю + -
Спустя какое то время начались звонки с неизвестных номеров, по смс и ссылкам попал на мфо и понял что на меня взяли кредит без моего участия .....
Что делать???как быть???
слон кредит -7000
Аванс кредит - 10000
Швидко гроши - 4500
И в Кача где-то 3000-3500
Если взять и не платить им , просто игнорировать? К чему это приведет ?
слон кредит -7000
Аванс кредит - 10000
Швидко гроши - 4500
Как это все погасить или списать когда платить не чем ?

Если взять и не платить им , просто игнорировать? К чему это приведет
Могут в суд подать
слон кредит -7000
Аванс кредит - 10000
Швидко гроши - 4500

Как это все погасить или списать когда платить не чем ?
Погасить это значит оплатить (это не варик вообще)списать вам никто не спишет

hydra, Якщо на Вас напали на вулиці і відібрали гаманець, куда Ви би пішли - в поліцію. Так само і тут, потрібна заява в поліцію про викрадені документи. Мене дивує, що Ви зразу цього не зробили.
А у Вас справді викрадали документи? Щось не дуже віриться.
А можна якось без поліції, бо поліції треба багато доказів про втрату, через вплив часу
Ні, не можна.
Інакше Ви будете змушені будете повернути всі гроші, що брали на Ваші документи.
Чому Ви не хочете йти в поліцію. Ви в крадіжці підозрюєте когось з рідних?

hydra, Якщо на Вас напали на вулиці і відібрали гаманець, куда Ви би пішли - в поліцію. Так само і тут, потрібна заява в поліцію про викрадені документи. Мене дивує, що Ви зразу цього не зробили.
Не викрадали , а загубив.... Зразу не зробив цього бо думав що десь поклав

Ні, не можна.
Інакше Ви будете змушені будете повернути всі гроші, що брали на Ваші документи.
Чому Ви не хочете йти в поліцію. Ви в крадіжці підозрюєте когось з рідних?
А якщо їх повертати , як це зробити тільки за тіло , бо немає на разі коштів для закриття , а за цей час набіжать усілякі проценти

як це зробити тільки за тіло
Певної інструкції нема. Одна із самих частих - йти в просрочки, морозити їх по повній та чекати пропозиції оплати за тіло. В когось раніше, в когось пізніше. Мінімум декілька місяців. До цього весь час очікувати всі "прелести" мфо та калів: дзвінки, смс, погрози та інше))

Певної інструкції нема. Одна із самих частих - йти в просрочки, морозити їх по повній та чекати пропозиції оплати за тіло. В когось раніше, в когось пізніше. Мінімум декілька місяців. До цього весь час очікувати всі "прелести" мфо та калів: дзвінки, смс, погрози та інше))
Та якщо погрожують та буде звукозапис, хіба я маю після такого гасити кредит?
То ви радите морозитися ?
Просто читаю людей в яких по 300000 і вони зовсім забили , та думаю у мене в сумі там трохи більше 20000 може теж забити ? Як думаете ?

Здрастуйте уважаемые !
Что делать???как быть???
Пишіть заяву в поліцію. Дайте номер телефону тих хто сумку з документами віддав.
Скоріше всього він буде прив'язаний до карт на які отримали позику.
Це шахрайство. Це тюрма. Не зволікайте з заявою до поліції, бо без заяви сплачувати доведеться Вам.
То есть вместо того, чтобы обратиться в полицию, вы хотите за мошенников закрыть кредит?
Мутная тема.
[POSTS=500]Не вірю автору про викрадення документів. Ніхто не буде віддавати просто так 10-20к. Навіть просто тіло кредиту.[/POSTS]

Та якщо погрожують та буде звукозапис, хіба я маю після такого гасити кредит?
То ви радите морозитися ?
Просто читаю людей в яких по 300000 і вони зовсім забили , та думаю у мене в сумі там трохи більше 20000 може теж забити ? Як думаете ?
Так вони забили до моменту суду, у когось раніше, у когось пізніше) Тут, нажаль, гра з одним кінцем, розпетляти тільки на суді можна в якусь сторону.
У вас два варіанти, або сплатити або морозитись. Законних підстав не платити у вас нема поки це не доказано судом та розслідуванням, а в поліцію ви йти не хочете.
Нічого особистого але моя думка, шо ви лукавите) Ну типу кулсторі про втрачену сумку аби не платити :acute:

То есть вместо того, чтобы обратиться в полицию, вы хотите за мошенников закрыть кредит?
Мутная тема.
Та ні просто підозрюю одну людину та не хочеться щоб цю людину позбавляли волі або тощо

Та ні просто підозрюю одну людину та не хочеться щоб цю людину позбавляли волі або тощо
Ну тогда просто за него заплатите, он/она потом еще возьмет, как раз и лимиты повыше будут в шарагах на второй кредит.

За цю людину Ви готові заплатити всю суму?
Якщо так, то збирайте гроші на нові погашення нових боргів.
Зв'язуйтесь з реальним боржником. Або він сам платить, або сідає. На перший раз дадуть умовне.

hydra, Ви навіть не уявляєте що на Вас чекає, знайдуть всіх родичів, обдвонять всіх сусідів, можуть підключити до робота і він буде дзвонити, що години. І так може бути місяцями.
Ви готові до такого?

Ну вибір у вас не великий. Або поліція та подальше розслідування, або платити.
Надавити на мфо через запис погроз і всіляке в такому дусі - не варіант. Дуже муторно та майже неможливо)
hydra, Ви навіть не уявляєте що на Вас чекає, знайдуть всіх родичів, обдвонять всіх сусідів, можуть підключити до робота і він буде дзвонити, що години. І так може бути місяцями.
Ви готові до такого?
А ще сірий Ланос під вікнами!!! :кофе:

Назад
Угорі