на когось подавали до суду після шести місяців просрочки і вище?

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K

Няша

Форумчанин
Дописи
265
Реакції
79
Бали
5125
Няша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім.я як і всі тут залізла в мфо.маю їх 19 штук.цікавить чи на когось подавили до суду після шести місяців просрочки і вище?чи платили лише тіло чи нічого взагалі?вроді сиджу тут,читаю,вроді ваші статті заспокоюють але всерівно стрьомно стає.тому цікавить ваша всіх думка.

Привіт всім.я як і всі тут залізла в мфо.маю їх 19 штук.цікавить чи на когось подавили до суду після шести місяців просрочки і вище?чи платили лише тіло чи нічого взагалі?вроді сиджу тут,читаю,вроді ваші статті заспокоюють але всерівно стрьомно стає.тому цікавить ваша всіх думка.
У меня така сама кількіть мфо.Розкажіть про мфо і сумми

просрочки больше года, в суд никто не подал
есть у них методы поинтереснее, зачем те суды

У меня уже 8 месяцев просрочки.пока тишина.многие предлагали тело,многие продали.пока никто в суд не подал.

Ketrin963, Няша, ця інформація є на форумі. Довго розповідати ... В однієї людини подали єноти на відносно малу суму - наскільки мені відомо, до недавна так і висіло на судовій "призначено склад суду" ... тобто - подати то подали, але руху по тому не було... В іншої не пригадаю вже яка конюшня подала до суду і виграла його, бо суд відбувся без виклику сторін і людину фактично поставили перед фактом ... що далі відбувалось - я не відслідковував.
Шукайте по темах - є багато випадків.
В мене особисто вже другий рік нічого не вдбувається ... проте все відносно.
Я готовий до цього сценарія... проте все буде вирішуватись по мірі надходження і потребі.

Перші кантори подали через три місяці прострочки.
Два виграних нами.
Два ще в процесі.
Але,то таке,я ж ізбранна?

Masha87, коллажей не было,родных кошмарили пару месяцев,а левого человека и до сих прозванивают.

у меня 21 числа будет ровно 6 месяцев. имею кредит +(10000,пролонгация на 5000),маники (7000,прол 6800),готивочка(3000,прол 1500),крап(1500)),глобкредит(2500,сами с карты сперли 3000).в суд никто не подал, маники продали талиону, а те типа кредитэкспресу.за остальных не знаю, звонять родителям и брату мужа, посланы в лес везде. до меня редко доходят смс и электронка тк живу я в польше, и звонить им сюда дороговато... кредит+уже второй месяц слезно дарит тело, но мое тело абсолютно против))) остальные пока молчат. Готивочка сильно кошмарила мою контактную пока не узнали что она работник полиции а ее муж подполковник.... естесно укакались. Ну пока что такая ситуация. Модет быть через годок остыну и так уж и быть закрою за гривночку, но муж против, сказал только суд

У мене завтра роковини від перших прострочок і до 10 місяців. В суд ніхто не подав. Є виконавчий напис, який зношу в суді, карта в мінус, були колажі але це дурниці.
Скоро літо!

Masha87, коллажей не было,родных кошмарили пару месяцев,а левого человека и до сих прозванивают.
Блин, а меня прям всю разрывает колажы, кошмарить даже тех кого лет 15 не видела да и толком и не знаю их.
Короче полный треш.

У меня уже 8 месяцев просрочки.пока тишина.многие предлагали тело,многие продали.пока никто в суд не подал.
И у меня тоже 8-9 месяцев просрочки. С 32 МФО только один сарай "Монетка" первые три месяца автодозвоном долбала меня и моё окружение. Теперь тишина уже третий месяц. Все молчат.

Назад
Угорі