Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Кіра@., так,чоловіку подзвонили на роботу,там сказали-уволився, спитали:чого,а їм відповіли:набрався кредитів і уволився,а цей дзвонилка каже:о,ще один, а мені поки нікому не дзвонили, тільки мені
Кіра@., так,чоловіку подзвонили на роботу,там сказали-уволився, спитали:чого,а їм відповіли:набрався кредитів і уволився,а цей дзвонилка каже:о,ще один, а мені поки нікому не дзвонили, тільки мені
Кіра@., зразу,як пішла просрочка,та я ні з ким не спілкуюсь,а чоловік,під настрій,може й побалакати, сказав,щоб вони його об'явили банкротом та списали борги, той хлопець трохи охренел і каже:ну то подавайте до суду на банкрутство, а чоловік йому:так в мене грошей же нема,це ж ви мені дзвоните, то Ви і вирішуйте
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.