Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго вечора. Колект Центр подав до суду. Дають час щоб укласти Мирну угоду. Чи варто з ними зв'язуватись? Чи краще себе захищати в суді? Підкажіть будь ласка.
Тут вже дивлячись яка у вас сума позову, мені якось з ними дуже підфартило. Я закривав кредит у факторинг партнерс, мені менеджер такий пише, бачу у вас ще один кредит в іншій компанії, можу написати своїй колезі щоб вам написала. І тут пише менеджер з колект центру, скільки я їм повинен і типу знижка, готові з 17 тис зменшити до 10 тис ( тіло 5). Я їм одразу написав що позакривав заборгованості і залишилось тільки 6 тис, через годину погодили, дали гарантійку, оплатив і через 5 днів кредит був закритий в УБКІ
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.