Минув один рік))

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 3K

Takernata

✩ Premium ✩
Дописи
3351
Реакції
10230
Бали
6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
ніхто не вбив ні мене, ні моїх близьких;
в тюрму не посадили теж;
майно їхали описувати та продавати з відкритих торгів кілька разів за рік, та напевно щось в них не склалося ??, бо не доїхали....ой, ні, один доїхав, (той що з Ідея), побачив мою собачку в дворі і більше ми його не бачили?
Моє оточення (сім'я, друзі,знайомі) практично не змінилось, тут зіграла роль репутація зароблена роками?
Навпаки, за цей період я,завдяки форуму, знайшла ще більше друзів та знайомих з різних куточків України ?
По кредиторах:
Перші три місяці активно присилали листи-погрози(те, що вище написано) - було чим розтоплювати піч(хоча горить воно не дуже?), ну і , звичайно, колажі (неприємного характеру), на хрещеницю чоловіка (було неприємно, краще б на мене, але минулося))
Під ялинку пропонували акції-шмакції (хтось просив тіло, хтось+%)
Потім мої "борги" продавали і перепродували?, навіть не знаю хто і кому (не цікаво, бо я нікому нічого не винна, всім простила?)
Через 8 місяців я дізналась про те, що свинка Пепа існує не тільки в мультику)) в результаті нашої з нею боротьби - виграно два адмінсуди та один апеляційний)) попереду ще суди загальні і я зовсім цього не боюсь, адже хто бореться - тому й Бог допомагає?
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
9a2c3d8a006572a49f9986e65eb0fb5854a09777.jpeg

Останнє редагування:
Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
в тюрму не посадили теж;
майно їхали описувати та продавати з відкритих торгів кілька разів за рік, та напевно щось в них не склалося ??, бо не доїхали....ой, ні, один доїхав, (той що з Ідея), побачив мою собачку в дворі і більше ми його не бачили?
Моє оточення (сім'я, друзі,знайомі) практично не змінилось, тут зіграла роль репутація зароблена роками?
Навпаки, за цей період я,завдяки форуму, знайшла ще більше друзів та знайомих з різних куточків України ?
По кредиторах:
Перші три місяці активно присилали листи-погрози(те, що вище написано) - було чим розтоплювати піч(хоча горить воно не дуже?)
Потім мої "борги" продавали і перепродували?, навіть не знаю хто і кому (не цікаво, бо я нікому нічого не винна, всім простила?)
Через 8 місяців я дізналась про те, що свинка Пепа існує не тільки в мультику)) в результаті нашої з нею боротьби - виграно два адмінсуди та один апеляційний)) попереду ще суди загальні і я зовсім цього не боюсь, адже хто бореться - тому й Бог допомагає?
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
Супер! Умничка!?
У меня уже тоже 10 месяцев просрочки.
Через два месяца и годик нам стукнет .
Поздравляю!!!
?

Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
в тюрму не посадили теж;
По кредиторах:
Перші три місяці активно присилали листи-погрози(те, що вище написано) - було чим розтоплювати піч(хоча горить воно не дуже?)
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
С днём рождения

Поздравляю, у меня через месяц год тоже)
Ваша дуля на аві, приводить до тями. Зразу. ?
Мфо! От вам проценти, от вам штрафи, от вам пролонгації, от вам доказ того, що ви - пшик! І щоб звонілки не казали - вас ніхто не слухає, ніхто не боїться, і судами не лякайте - все рішається! Вам - дуля величезна від нас усіх!!!!

Takernata, я тебе вітаю! Ми вижили цей рік назло усім шарагам!

Такие темы вдохновляют , большое спасибо за них !!! У меня 11 мфчмо и 2 банка все с очень большими суммами + у мужа +- столько же , только банки 3 штуки. Мои родители на морозе, у мужа отцу 70 , и он общается с ними ... Потом мозг выносит ... Во обще звонков меньше стало, мы все снежинки. Бесит только , что соседям наяривают, задолбалась уже всем объяснять, что это мошенники , и что бы говорили, что таких не знают . Во обще все происходит очень волнообразно, только было затишье, тут снова звонки , смс , иногда накрывает конечно, жду срок хотя бы пол года , может попустит этих уп*рей... Единственное смущает вот что , все просрочки начались в начале карантина , боюсь , что бы после окончания карантина все не началось с новой силой , звонки , письма, терор соседей...

І тебе вітаю, ти теж нещодавно святкувала?
Ми продовжуємо жити, жити не тужити?
Я пропустила свою дату! ? Значить все, життя б'є ключем! Ти - молодець! Дякую тобі за підтримку і дружбу весь цей рік!

Такие темы вдохновляют , большое спасибо за них !!! У меня 11 мфчмо и 2 банка все с очень большими суммами + у мужа +- столько же , только банки 3 штуки. Мои родители на морозе, у мужа отцу 70 , и он общается с ними ... Потом мозг выносит ... Во обще звонков меньше стало, мы все снежинки. Бесит только , что соседям наяривают, задолбалась уже всем объяснять, что это мошенники , и что бы говорили, что таких не знают . Во обще все происходит очень волнообразно, только было затишье, тут снова звонки , смс , иногда накрывает конечно, жду срок хотя бы пол года , может попустит этих уп*рей... Единственное смущает вот что , все просрочки начались в начале карантина , боюсь , что бы после окончания карантина все не началось с новой силой , звонки , письма, терор соседей...
Потрібно вибрати стратегію, що ви хочете))
Я для себе вирішила - нікому ні копійки ні за яких обставин, нехай дзвонять навіть до Папи Римського)) тільки за рішенням суду)))

Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
в тюрму не посадили теж;
По кредиторах:
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
? ? ?

Потрібно вибрати стратегію, що ви хочете))
Я для себе вирішила - нікому ні копійки ні за яких обставин, нехай дзвонять навіть до Папи Римського)) тільки за рішенням суду)))
Точно такая же стратегия, никому ни копейки, просто очень неприятно , когда гуляешь с детьми , а к тебе соседи бегают и хрень рассказывают про то, что им звонят , потом неделю отхожу, настроение очень портиться.

Точно такая же стратегия, никому ни копейки, просто очень неприятно , когда гуляешь с детьми , а к тебе соседи бегают и хр*нь рассказывают про то, что им звонят , потом неделю отхожу, настроение очень портиться.
А ви не слухайте їх! Посилайте до Папи Римського, наприклад.

Назад
Угорі