Лёвушка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10222
- Реакції
- 22690
- Бали
- 4565
Лёвушка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
угу... священное очищение..!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
угу... священное очищение..!
прошу не искать в этом слове кореньКакое прекрасное слово ..Вакханалия..ммм
Не зацикливайтесь, в мире ещё куча прекрасных слов…Какое прекрасное слово ..Вакханалия..ммм
А где его искать???прошу не искать в этом слове корень
Корінь Вакх!!прошу не искать в этом слове корень
Корінь Вакх!!
Ніякої з вами романтики!!
Ось вам))
Та ну, сильно печалька, лучше наливай)
Я пів дня валявся в ліжку. З одного боку прикольно, робити ніфіга не треба, з другого- скучно. Взявся за олівець, років 6 ніфіга не малював. Поки що вийшло тільки отаке, візьму завтра на роботу, якщо буде простой - закінчу))))Та вообще. Осень же..
У меня вообще тройная грусть.
Из-за моих новых носков, меня не пропустили в "Панорама-лаундж". Охрана на входе типа "носки с котиками - не формат для этой вечеринки". И шо? Приехал домой, сижу на балконе, слушаю стук дождя. А пацыки таки с девчулями зажигают и измеряют ладонями размеры бюста... а у меня чай, три конфетки и море грусти
А малыха просекла фишку)
А як інакше?)))С крайности в крайность
та он там с кошками...Та ну, сильно печалька, лучше наливай)
Путь художника почитай, на пользу будетЯ пів дня валявся в ліжку. З одного боку прикольно, робити ніфіга не треба, з другого- скучно. Взявся за олівець, років 6 ніфіга не малював. Поки що вийшло тільки отаке, візьму завтра на роботу, якщо буде простой - закінчу))))
Дві години стирав і перемальовував, поки не вийшло то що вийшло)))Disiglur, прикольненько, однако!!
Дивись,аби та твоя фантазія не ожила! Невідмахаєшся!!Я пів дня валявся в ліжку. З одного боку прикольно, робити ніфіга не треба, з другого- скучно. Взявся за олівець, років 6 ніфіга не малював. Поки що вийшло тільки отаке, візьму завтра на роботу, якщо буде простой - закінчу))))
Воно поідеї вогняний елементаль, спальть мене к є**ям)))Дивись,аби та твоя фантазія не ожила! Невідмахаєшся!!
ох, эти мечты.. фантазии..Я пів дня валявся в ліжку. З одного боку прикольно, робити ніфіга не треба, з другого- скучно. Взявся за олівець, років 6 ніфіга не малював. Поки що вийшло тільки отаке, візьму завтра на роботу, якщо буде простой - закінчу))))
Та на расслабончике просто и спокойно. А если сильно параноит то Лабковского послушай, мозги вправляет отлично, я постоянно слушаюА як інакше?)))
два свободных часа... и заниматься ... рисованием. это роскошь)Дві години стирав і перемальовував, поки не вийшло то що вийшло)))