Щоденник Минуло більше 3-х років як брав кредити

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 491

Vintsuk

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
0
Бали
2558
Vintsuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Було взято декілька кредитів в МФО ще до війни.По всім були пролонгації(або по одній або декілька) Минуло більше 3-х років. Десь читав що якщо пройшло більше 3-х років можна не гасити. Чи правда?

Було взято декілька кредитів в МФО ще до війни.По всім були пролонгації(або по одній або декілька) Минуло більше 3-х років. Десь читав що якщо пройшло більше 3-х років можна не гасити. Чи правда?
Не правда

Правда, але все одно доведеться перевіряти себе на судовій владі, на випадок сюрпризів

Не правда...пішов 4й рік, телефонують,та і закриваю по троху...

Майже 5 ... трезвонять, шлють акції... "але віз і нині там"
А я дуже і не поспішаю закривати,почекають...А є суди чи написи?Я думаю,якби не війна,то в мене наштампували б таких написів..🙄🙄🙄

А я дуже і не поспішаю закривати,почекають...А є суди чи написи?Я думаю,якби не війна,то в мене наштампували б таких написів..🙄🙄🙄
В суд не хотіли, а написів є парочка, куди ж без них :pardon:... але ж з написами то взагалі не проблема і це всім відомо. В утіль.

В суд не хотіли, а написів є парочка, куди ж без них :pardon:... але ж з написами то взагалі не проблема і це всім відомо. В утіль.
В мене один був,.🙄🙄🙄ну,а там як буде...Той,що був,знесла в суді.Вже повертаю судовий збір...Ну,а там поглядую на судову...

Назад
Угорі