Милоан и инфа в УБКИ

• Автор теми Автор теми Мира34567
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

Мира34567

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
45
Бали
3625
Мира34567 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В личном кабинете нет активного кредита, только написано, что заявка отклонена, а в УБКИ все еще есть инфа о открытом кредите. Подскажите, пожалуйста, можно как то убрать договор из УБКИ? Если да, то какие мои действия?
И еще вопрос, если просрочки будут закрыты, то это в будущем может повлиять на получение кредита?

Вкладення

• Screenshot_20191110-192305_Chrome.webp
    Screenshot_20191110-192305_Chrome.webp
    101.5 Кб · Перегляди: 111
В личном кабинете нет активного кредита, только написано, что заявка отклонена, а в УБКИ все еще есть инфа о открытом кредите. Подскажите, пожалуйста, можно как то убрать договор из УБКИ? Если да, то какие мои действия?
И еще вопрос, если просрочки будут закрыты, то это в будущем может повлиять на получение кредита?
Там в укбі є можливість під кожним договром "оскаржити ". А взагалі, інформції в убкі оновлюється раз на 1-1,5 місяці
Post automatically merged:

Мира34567, банки 90% що не дадуть, а мфо-шки всякі можуть і дати. Колись мені працівник банку говорив, що мінімум роки 3 має пройти після закриття просрочки, щоб можна було оформити кредит в банку.

У меня тоже висит в убки кредит от этого МФО, только его продали и проценты там не растут. Вижу только что открыт и все. На сайт в ЛК не захожу.

Да, наверно, у всех, у кого есть кредит в милоан, есть инфа о нем в убки, они сразу передают через пару дней, как ты его оформляешь.

Гуцулка Ксеня, хорошо, допустим есть такая галочка как оспорить?А что после ?Как это все работает , они у меня светятся все в убки но я не знаю что с ними делать?

УБКИ это не показатель, если уж очень надо то я бы потребовал в УБКИ копию договора на основании какого они разместили информацию. А если еще и договора нет или не дай боже фиктивный, тогда можно вообще требовать все убрать или компенсации будут платить за нанесение ущерба репутации и размещении заведомо ложной информации. Там уже как они себя покажут.

УБКИ это не показатель, если уж очень надо то я бы потребовал в УБКИ копию договора на основании какого они разместили информацию. А если еще и договора нет или не дай боже фиктивный, тогда можно вообще требовать все убрать или компенсации будут платить за нанесение ущерба репутации и размещении заведомо ложной информации. Там уже как они себя покажут.
В как подтребовать у них? Я с телефона и кнопку оскаржити не нахожу

Гуцулка Ксеня, хорошо, допустим есть такая галочка как оспорить?А что после ?Как это все работает , они у меня светятся все в убки но я не знаю что с ними делать?
Сорі, тільки побачила)
Ну якщо вам дуже-дуже важлива ваша кредитна істрія, то після оспорення (якщо реально у вас там все чітко закрито) УБКІ запит робить в мфо і після того вносять поправки в кі.

Master Zen, у меня тоже все кредиты светятся в убки, только что даже ПриватБанк сообщил что сос кредит слепил туда мою просрочку, гады.

ievhen,
Якщо в УБКІ немає інформації про займ, то значить і договору як такого немає і претензій?
І чомусь на дінеро дві позики відкрито, одна з липня, я закривала, а статус відкрито?
Як можна оскаржити?

ievhen,
Якщо в УБКІ немає інформації про займ, то значить і договору як такого немає і претензій?
І чомусь на дінеро дві позики відкрито, одна з липня, я закривала, а статус відкрито?
Як можна оскаржити?
Не всі мфо є партнерами з убкі. Тому якщо десь є договір, але немає його в Убкі, то це норм.
Оскаржуєте в особистому кабінеті, пишете їм, вказуючи номер договору
Роки три тому я дуже слідкувала за всіма своїми позиками, тому з убкі я на ти)))) але тепер мені пофігу ця вся історія і вам раджу не заморочуватись з цього приводу))))))))

Не всі мфо є партнерами з убкі. Тому якщо десь є договір, але немає його в Убкі, то це норм.
Роки три тому я дуже слідкувала за всіма своїми позиками, тому з убкі я на ти)))) але тепер мені пофігу ця вся історія і вам раджу не заморочуватись з цього приводу))))))))
У мене менше половини договорів показує з усіх, а в тих МФО що відсутні, але вони є, просто статус заявка на займ

Та раз в місяць обновляти дивитись можна) от я побачила, бо ПБ картка універсальна рахунок відкритий, хоча картка давно заблокована по строку і я не обновляла

У мене менше половини договорів показує з усіх, а в тих МФО що відсутні, але вони є, просто статус заявка на займ

Та раз в місяць обновляти дивитись можна) от я побачила, бо ПБ картка універсальна рахунок відкритий, хоча картка давно заблокована по строку і я не обновляла
Заявки на займ є, от і сам займ з'явиться в убкі як тільки прострочки підуть по ньому)

И за три года вы так ничего и не отдавали? Много МФО было у вас? До сих пор могут доставать звонками вас и родных?

И за три года вы так ничего и не отдавали? Много МФО было у вас? До сих пор могут доставать звонками вас и родных?
Ні, я на прострочці тільки 5-ий місяць
У тісних "зносинах" з мфо була два роки
А про читсоту і порядність в убкі ретельно дбала три роки тому, коли на мій погляд це було важливо!
Сьогодні мені абсолютно НЕ важливо що в убкі і НЕ важливо, шо скажуть люди!!!!

Ні, я на прострочці тільки 5-ий місяць
У тісних "зносинах" з мфо була два роки
А про читсоту і порядність в убкі ретельно дбала три роки тому, коли на мій погляд це було важливо!
Сьогодні мені абсолютно НЕ важливо що в убкі і НЕ важливо, шо скажуть люди!!!!
А что эти убки могут сделать?

А что эти убки могут сделать?
Нічо, просто у них є інформація по ваших займах (не всіх), і переважно всі мфо та банки при подачі заявки на позику перевіряють що ж там у людини ще за багаж, чи саквояж, чи кредитний портфель)))))) керуючимь даними з убкі дають вам відповідь
Ці дані в убкі просто-напросто лише інформація і все

Назад
Угорі