? да помню, что у вас весело)))По чоловіку одне,в мене три?![]()
ну..тогда остается только верить в счастливое будущее))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? да помню, что у вас весело)))По чоловіку одне,в мене три?![]()
да))Tarass, а постанова на арешт машини повинна бути в документах по ВП чи ні?
І це типу можуть на штрафмайданчик забрати?
Так,що з машиною робити чи поки що нічого?? да помню, что у вас весело)))
ну..тогда остается только верить в счастливое будущее))
а вы уже ничего не сделаете)) да исмысл? если вы в судах уже))) ждите решенийТак,що з машиною робити чи поки що нічого?
В документах постанови про арешт майна немає постанови про арешт авто.да))
да)))
значит не до вас исполнителю)) с такими то потоками дел)))В документах постанови про арешт майна немає постанови про арешт авто.
Чи всерівно поки буде відкрите ВП ми її не переоформимо?
А мої ВП впливатимуть при переоформленні чи ні.Бо в мене там пісня ще довга...а вы уже ничего не сделаете)) да исмысл? если вы в судах уже))) ждите решений
ваши нет. машина же на муже)))А мої ВП впливатимуть при переоформленні чи ні.Бо в мене там пісня ще довга...
А сенс який?А не факт,що в будь-який момент не прилетить ще щось звідкись.
От і добре)))значит не до вас исполнителю)) с такими то потоками дел)))
все верно)))
Не пам'ятаю,чи мене вписували як співласника чи ні?машина же на муже)))
А наявність власного житла?Наличие авто - признак вкусного клиента для исполнителя
а с жильем куча проблем))) себе дороже связываться)))А наявність власного житла?
Не так вкусно как авто. Скорее всего исполнитель не будет по этому поводу напрягаться и что-то делатьА наявність власного житла?
Тобто власне житло не так "страшно" як власне авто?Не так вкусно как авто. Скорее всего исполнитель не будет по этому поводу напрягаться и что-то делать
Через авто проще давить. Как минимум потому что его чаще продаютТобто власне житло не так "страшно" як власне авто?
Я чомусь думала навпаки☹
Лучше не стоит!Всем привет. Хочу оформить машину, но есть открытые микрозаймы. Скажите пожалуйста, знатоки, может это как то чревато выйти мне?
Сумма имущества другая!Тобто власне житло не так "страшно" як власне авто?
Я чомусь думала навпаки☹
То що робити з житлом?якщо куча мфо в просрочці?а с жильем куча проблем))) себе дороже связываться)))
Ничего))То
То що робити з житлом?якщо куча мфо в просрочці?
А ви позитив)))я вже собі в уяві намалювала як мене з сином висиляють...Ничего))
Хотите, сделайте ремонт)) может вам надоела обстановка))
Никто вас не выселит)) ЖК УРСР еще никто не отменял))А ви позитив)))я вже собі в уяві намалювала як мене з сином висиляють...