Микрозаймы повесили на сына 10 кредитов

• Автор теми Автор теми llarisav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 4K
Ви знаєте так і було. І головне, що там є такі випадки, судячи з УБКІ та виписки банку, що сьогодні був взятий кредит, закритий був в той же або на наступний день, потім через день взято на більшу суму. Там зараз аудитори з юридичної компанії розбираються. Саме головне, що скільки самі телефонуємо в МфО, з яких висять кредити в КІ, ніхто нам не хоче надати договір. Як без нього щось оскаржувати. Хоча мені пояснили, що якщо гроші зайшли через Ligрay, то не має в банківській виписці призначення платежу, що це кредитні кошти згідно договору номер... То взагалі про який кредит може бути мова?
В мене навіть на електрону почту приходило з майкредит здаеться вам одобрено кредит наступне повідомлення дякуємо що скористалися нашими послкгами і через хвилину ваш кридит закритий, і так декілька раз за одну ніч, в УБКІ даного кредиту немає. аці гади декілька раз телефлнували я дала зрозуміти що платити не буду і десь пропали.

А что вы не блокировали карту которая была верифицированная в мфо?
Я ж вам вже писала, що її заблокувала служба безпеки банку, бачачи по ній нездорову активність і що картка база засвічена на якихось шахрайських сайтах. Вони нам про це і повідомили. Бо син в той час тяжко хворів, карткою не користувався, потреби в ті дні не було. Не було сили до туалету дійти, втрачав свідомість при високій температурі, не те щоб брати кредити, коли за декілька днів до цього отримав заробітну плату і потреби в грошах взагалі не було. Просто смішно стає, що людина маючи більше 15 тисяч в гаманці буде брати кредити в МФО. Та й брав їх пару разів в разі своєї нагальної потреби, щоб терміново купити запчастини до компа, раз йшли зі своєю дівчиною в кіно, а зарплату невчасно дали і т.д., прийому все вчасно сплачуючи, ще й достроково. Просто тепер зрозумів, що хоч і має 26 років, але в разі нагальних потреб треба звертатися до батьків, які завжди допоможуть, а не до МФО.
В мене навіть на електрону почту приходило з майкредит здаеться вам одобрено кредит наступне повідомлення дякуємо що скористалися нашими послкгами і через хвилину ваш кридит закритий, і так декілька раз за одну ніч, в УБКІ даного кредиту немає. аці гади декілька раз телефлнували я дала зрозуміти що платити не буду і десь пропали.
А в нашому випадку ящик взагалі взламали, не можемо зайти подивитися, що там робиться. Зараз написали запит на відновлення до gmail, треба чекати пару днів.

Я ж вам вже писала, що її заблокувала служба безпеки банку, бачачи по ній нездорову активність і що картка база засвічена на якихось шахрайських сайтах. Вони нам про це і повідомили. Бо син в той час тяжко хворів, карткою не користувався, потреби в ті дні не було. Не було сили до туалету дійти, втрачав свідомість при високій температурі, не те щоб брати кредити, коли за декілька днів до цього отримав заробітну плату і потреби в грошах взагалі не було. Просто смішно стає, що людина маючи більше 15 тисяч в гаманці буде брати кредити в МФО. Та й брав їх пару разів в разі своєї нагальної потреби, щоб терміново купити запчастини до компа, раз йшли зі своєю дівчиною в кіно, а зарплату невчасно дали і т.д., прийому все вчасно сплачуючи, ще й достроково. Просто тепер зрозумів, що хоч і має 26 років, але в разі нагальних потреб треба звертатися до батьків, які завжди допоможуть, а не до МФО.
НУ я так понял что банк заблокировал карту уже после того как были взяты займы на вашего сына

Это все понятно. Вы для себя должны выбрать позицию: или вы их имеете или все отрицаете. А завал скарг, у нас в судах так всгда было. Документы можно истребовать отдельным клопотанням или в иске)
Взагалі мені порадили ніяких дій не робити, поки МФО себе не проявляють, але готуватися до "війни". І вирішувати цю проблему по мірі її надходження. Самому звертатися до судів, треба викласти чималеньку суму коштів, щоб все оскаржити, то можливо має сенс чекати, щоб самі подали, а в суді надати свої заперечення. Головне, що родичі повідомлені про цю проблему, половина з яких пішла взагалі переходити з Приватна в Ощад, читаючи різні статті і поради на таку тематику. А там побачимо.
НУ я так понял что банк заблокировал карту уже после того как были взяты займы на вашего сына
Так. десь чотири дні з карткою творилося що попало. Бо раніше такої активності по картці не було. Якби хто підказав раніше, то син перевипустив би картку після останнього погашення, ще в січні місяці. Просто всі думали, що живемо хоч трохи в правовій державі, але вийшло навпаки.

Взагалі мені порадили ніяких дій не робити, поки МФО себе не проявляють, але готуватися до "війни". І вирішувати цю проблему по мірі її надходження. Самому звертатися до судів, треба викласти чималеньку суму коштів, щоб все оскаржити, то можливо має сенс чекати, щоб самі подали, а в суді надати свої заперечення. Головне, що родичі повідомлені про цю проблему, половина з яких пішла взагалі переходити з Приватна в Ощад, читаючи різні статті і поради на таку тематику. А там побачимо.

Так. десь чотири дні з карткою творилося що попало. Бо раніше такої активності по картці не було. Якби хто підказав раніше, то син перевипустив би картку після останнього погашення, ще в січні місяці. Просто всі думали, що живемо хоч трохи в правовій державі, але вийшло навпаки.
Доречі активність даних кредитів і тих що бралися дійсно відрізняється, зачасту проблеми створювали типу дзвінки сусідам на роботу колектори яким були продані кридити, а самі ці гади розривають тільки мій телефон. Ну поскільки на телефоні стоїть переадрисація дізнаюсь проце коли захочу.

Я никогда не брала кредитов в МФО, был автокредитв Привате, машина попала в ДТП, полное КАСКО, но судились с Приватом и их СК 5 лет. Все выиграла. Сын брал несколько раз МФО и во время все гасил. Последний раз у него не хватило денег, попросил меня о помощи - мы все погасили. И каково было наше удивление, что спустя два месяца на него повесили 10 МФО с телом от 1000 до 10000, при том в те дни, когда он их физически не мог взять, лежал с температурой 40 и вызовом на дом врача. А оказывается документы его там есть, кабинет зарегистрирован, все супер для мошенников с МФО. Знакомые с полиции просто посоветовали забить на все, если будут угрозы подавать заявления в полицию и пускай МФО подает в суд и доказывает, что они выдавали этот кредит. И еще добавили не взначай, что если бы не погасила те предыдущие, с телами на 1000 в трех МФО, то было бы все нормально. А сейчас увидели, что кредитор платежеспособный и вот результат.
Так что при погашении нужно сразу подавать заявления на отзыв персональных данных и внесении вас в черный список МФО, дабы не было потом неприятных моментов.
можете на все забить. но просто так там ничего ниоткуда не берется.брал кто то полюбому

Доречі активність даних кредитів і тих що бралися дійсно відрізняється, зачасту проблеми створювали типу дзвінки сусідам на роботу колектори яким були продані кридити, а самі ці гади розривають тільки мій телефон. Ну поскільки на телефоні стоїть переадрисація дізнаюсь проце коли захочу.
Дякую за підтримку. Я вже писала, що прийняти і повірити у все, зможе лише людина, яка сама опинилась в даній ситуації.
можете на все забить. но просто так там ничего ниоткуда не берется.брал кто то полюбому
Поки, що так і роблю. Буду далі вирішувати проблеми по мірі їх надходження.
Саме головне, що хотіла донести, щоб учасники форуму попіклувалися про захист своїх персональних даних. Заблокуали і змінили картки і т.д. Бо всі, хто брав кредити раніше і розрахувався є заручниками даної ситуації.
До речі, якби банк не заблокував картку, то кількість кредитів була б значно більша, бо в день блокування було порядку 10 запитів від МФО в УБКІ, і на наступний день три. А після блокування картки настала повна тиша.

Останнє редагування:
Назад
Угорі