Микрозаймы повесили на сына 10 кредитов

• Автор теми Автор теми llarisav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 4K
Про каких мошенников, тогда может идти речь?!
Если есть доступ в ЛК, значит и займы подтверждались по его номеру телефона...
Ви мене не чуєте? Ще раніше писала, що в той час він фізично не міг брати тих кредитів, та й потреби в них тоді не було, тому що отримує достойну заробітну плату. В грошах потреби не було, в нього вони були. І такими сумами як намалювалися він ніколи не брав. В цій темі в однієї форумчанки така ж ситуація, але ви чуєте тільки себе.
Похоже, что после закрытия надо не просто отзывать перс. данные, а писать заявление про утерю паспорта и менять его, от греха подальше
Мені в банку сказали, що треба було обов'язково змінити картку, тому що вона прив'язана до МФО і маючи всі персональні дані зараз можливо все.

Ви мене не чуєте? Ще раніше писала, що в той час він фізично не міг брати тих кредитів, та й потреби в них тоді не було, тому що отримує достойну заробітну плату. В грошах потреби не було, в нього вони були. І такими сумами як намалювалися він ніколи не брав. В цій темі в однієї форумчанки така ж ситуація, але ви чуєте тільки себе.

Мені в банку сказали, що треба було обов'язково змінити картку, тому що вона прив'язана до МФО і маючи всі персональні дані зараз можливо все.
Простите все страницы не читал, а куда шел перевод денег, которые брались в мфо?

От читаю коментарі і думаю, чи працюєте ви, якщо да - то вам не вистачає зарплати, що ви влізли в боргові ями. Є дійсно ситуації, що терміново потрібні гроші на ліки, на операцію і т.д. А є ситуації, що людина коли бере на декілька днів, то повертає вчасно і достроково, а потім коли випливає енна кількість кредитів, частина яких взагалі не зараховувалась на картку, частина була зарахована і списана невідомо куди в 2 години ночі, тоді по іншому дивишся на ситуацію з МФО і твоїми персональними даними в них. А ще після спілкування з поліцією і ситуацію з шахрайством по даному питанню в нашій країні, то взагалі прозріваєш.
А багато людей в це навіть не може повірити, бо взагалі не оплачують свої займи і не знають, що може на них чекати після погашення.
Хочу лише побажати всім розрахуватися зі своїми борговими ямами і не попастися на гачок в МФО в майбутньому.
Коли я вчасно розраховувалася,боялася не тільки колекторів,а й спортити КІ,а потім дізналася,що на мені весять не мої,то я б била у всі дзвіниці....

Простите все страницы не читал, а куда шел перевод денег, которые брались в мфо?
В виписці, яку взяли в банку нічого відслідкувати взагалі не можливо, бо гроші переводилися через систему Liqpay є лише дата і сума.

В виписці, яку взяли в банку нічого відслідкувати взагалі не можливо, бо гроші переводилися через систему Liqpay є лише дата і сума.
Я так понимаю карта не приват? Ну хорошо если есть договора на займы и и выписка по которой можно посмотреть сумму и дату, то почему не сопоставить эти два факта,и тут же все станет ясно

Коли я вчасно розраховувалася,боялася не тільки колекторів,а й спортити КІ,а потім дізналася,що на мені весять не мої,то я б била у всі дзвіниці....
Почекайте, можливо все ще попереду. Коли ви будете звертатися в ті дзвіниці, щоб надати договір, отримаєте відповідь - ви брали, невже забули коли і скільки, то платіть. Коли я звернулася, то мені надали відповідь - відповіли: запитайте у свого сина. Такі зараз дзвіниці. Дай Бог, щоб вам не прийшлося в них бити.

Я никогда не брала кредитов в МФО, был автокредитв Привате, машина попала в ДТП, полное КАСКО, но судились с Приватом и их СК 5 лет. Все выиграла. Сын брал несколько раз МФО и во время все гасил. Последний раз у него не хватило денег, попросил меня о помощи - мы все погасили. И каково было наше удивление, что спустя два месяца на него повесили 10 МФО с телом от 1000 до 10000, при том в те дни, когда он их физически не мог взять, лежал с температурой 40 и вызовом на дом врача. А оказывается документы его там есть, кабинет зарегистрирован, все супер для мошенников с МФО. Знакомые с полиции просто посоветовали забить на все, если будут угрозы подавать заявления в полицию и пускай МФО подает в суд и доказывает, что они выдавали этот кредит. И еще добавили не взначай, что если бы не погасила те предыдущие, с телами на 1000 в трех МФО, то было бы все нормально. А сейчас увидели, что кредитор платежеспособный и вот результат.
Так что при погашении нужно сразу подавать заявления на отзыв персональных данных и внесении вас в черный список МФО, дабы не было потом неприятных моментов.
Бред сивой кобылы . Без обид....

Ви не знаєте механізму отримання займу в мфо і тому нервуєтесь... Можливо не всі 10 він взяв сам, але там, де є доступ до особистого кабінету. Тим більше що є операції по Його карті...

Почекайте, можливо все ще попереду. Коли ви будете звертатися в ті дзвіниці, щоб надати договір, отримаєте відповідь - ви брали, невже забули коли і скільки, то платіть. Коли я звернулася, то мені надали відповідь - відповіли: запитайте у свого сина. Такі зараз дзвіниці. Дай Бог, щоб вам не прийшлося в них бити.
Мені це не скоро світить,якби хтось навіть захотів набрати на мене,то я ,,дефолт!!!,,

Я так понимаю карта не приват? Ну хорошо если есть договора на займы и и выписка по которой можно посмотреть сумму и дату, то почему не сопоставить эти два факта,и тут же все станет ясно
Ви перечитайте всю тему спочатку. Договори на позики ми витягли вже потім в особистому кабінеті, де він брав їх раніше півроку-рік. Інші займи побачили лише в кредитній історії. Укргазбанк сам картку заблокував, тому що побачив по ній підозрілу активність і що її намагались використати на шахрайських сайтах. І запросили прийти за новою. В принципі з банку все і почалося. Коли отримали виписку, то зайшли в УБКІ і побачили цю картину. Потім в моїй присутності син зайшов в особисті кабінети де брав раніше, і там знайшли ці договори.

Ви перечитайте всю тему спочатку. Договори на позики ми витягли вже потім в особистому кабінеті, де він брав їх раніше півроку-рік. Інші займи побачили лише в кредитній історії. Укргазбанк сам картку заблокував, тому що побачив по ній підозрілу активність і що її намагались використати на шахрайських сайтах. І запросили прийти за новою. В принципі з банку все і почалося. Коли отримали виписку, то зайшли в УБКІ і побачили цю картину. Потім в моїй присутності син зайшов в особисті кабінети де брав раніше, і там знайшли ці договори.
Подождите, мы сейчас говорим о займах которые взяли якобы на вашего сына без его ведома, у вас есть договора по этим займам?

Подождите, мы сейчас говорим о займах которые взяли якобы на вашего сына без его ведома, у вас есть договора по этим займам?
Ну да, они их вдвоём скачали из ЛК, куда зашли после просмотра КИ)))

Ви не знаєте механізму отримання займу в мфо і тому нервуєтесь... Можливо не всі 10 він взяв сам, але там, де є доступ до особистого кабінету. Тим більше що є операції по Його карті...
Ви знаєте, я за ці дні підняла на ноги скількох юристів, що прекрасно знаю механізм отримання займу і вже прекрасно знаю, як використовуються ваші дані далі. Тому і повторюю, що закон про електронну комерцію, де є підписання договору одноразовим ідентифікатором, це лише велике поле роботи для шахраїв.

Ви знаєте, я за ці дні підняла на ноги скількох юристів, що прекрасно знаю механізм отримання займу і вже прекрасно знаю, як використовуються ваші дані далі. Тому і повторюю, що закон про електронну комерцію, де є підписання договору одноразовим ідентифікатором, це лише велике поле роботи для шахраїв.
Ок, ну так на какой номер тогда приходил этот индивидуальный идентификатор, если Вы по нему же авторизируетесь на сайте мфо????

Ну да, они их вдвоём скачали из ЛК, куда зашли после просмотра КИ)))
Хорошо если есть договора в них указана дата и время подписание договора. Берем теперь выписку из банка ищем то же время и сумму в размере займа, если поступали то куда они дальше пошли

Ми взагалі то ведемо розмову про незахищеність наших персональних даних, якщо вони потрапляють до різного роду МФО. А психологи-експерти перевели в тему брав- не брав. В котрий раз наголошую, що ще будуть з'ясовувать адвокати і приватна детективна агенція. Зараз мова йде про зовсім інше.

Ми взагалі то ведемо розмову про незахищеність наших персональних даних, якщо вони потрапляють до різного роду МФО. А психологи-експерти перевели в тему брав- не брав. В котрий раз наголошую, що ще будуть з'ясовувать адвокати і приватна детективна агенція. Зараз мова йде про зовсім інше.
Я не психолог, я лишь пытаюсь восстановить цепочку событий, тут не нужно быть большим детективом что бы хотя бы маломальски прояснить ситуацию

Хорошо если есть договора в них указана дата и время подписание договора. Берем теперь выписку из банка ищем то же время и сумму в размере займа, если поступали то куда они дальше пошли
Это мы с Вами понимаем. А у тс другой подход... Во время заключения договора физически взять не мог из-за температуры, а ликпей замел все следы в банковской выписке)

Ви читаєте взагалі коментарі? Виписка банку є, але поскільки гроші в ній відправлені через систему Liqpay, то там взагалі нічого не вказано, крім списання коштів з картки і наш номер картки. Зараз все буде з'ясовуватись.
Ви не чуєте головного, що ваші персональні дані в МФО не захищені, вони взагалі не виконують закон про захист персональних даних і ніхто не застрахований в майбутньому від неіснуючих кредитів. Вам це скаже любий компетентний в цих питаннях слідчий, любий адвокат. А питання брав-не брав з'ясують компетентні люди.
Ок, ну так на какой номер тогда приходил этот индивидуальный идентификатор, если Вы по нему же авторизируетесь на сайте мфо????
Ідентифікатор при входу в особистий кабінет і ідентифікатор підпису договору це зовсім різні речі.

Наши персональные данные не защищены нигде. Ни в мфо, ни в банках, ни на сайтах гос учреждений... Перс данными торгует полиция и все кому не лень. Это не новости, к сожалению.

Назад
Угорі