Микрозаймы после смерти

• Автор теми Автор теми Krisleyn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 312
  • Перегляди Перегляди 9K
А вы девушка??? А чего то я думал что парень... Хм... Надо с выпивкой завязывать...
Ахах) услышал от друга фразу хорошую,, Если пить некачественный алкоголь, то можно стать амбассадором рыгачки"

Сегодня позвонили с Kviku и сказали что будет начисляться штраф, каждый день 500 гривен. Просрочка 33 дня
Да хай собі там дзвонять :crazy:,попізделенькають і перестануть (вибачте що такім виразом),мине трохі часу,будуть самі пропонувати закриття за тіло кредиту.Змініть сімку це додасть вам спокою,рідним скажіть правду,скачайте ім труколлер,влючіть блокіратор дзвінків,і все,ви зрозумійте,ці таракани не варті вашого дорогоцінного життя,наберайтесь сил,терпіння.Читайте форум,форумчани недадуть вам опустити рукі?.Тут є багато інформаціі по всім мфо,якщо чогось незнайшли пишіть,питайте,і радійте життю,весні?А то придумали микрозайми своєю смертю погасити:isterika:.

Тем более. Я уже половину шараг своих закрыл,а с такими телами, то вообще не проблема
Да, наверное эпицентр хорошо платит за позитивные отзывы...
Я так и знала шо ты еще тот аферист :dirol:
Я на 300 000 талион не кидал)....

попізделенькають
Оффтоп
госпаде, какое красивое слово то. Возьму себе в словарь с вашего позволения

, наверное эпицентр хорошо платит за позитивные отзывы...
Я те больше скажу. Сами шараги за эти самые позитивные неплохо подсыпают

Просто это уже третий карантин. Я бы уже давно все закрыла, а теперь я просто не знаю что мне делать. Я не могу нормально спать, нормально думать, я в панике
Так і закриєте,за 4,5чи 6карантином підзбираєте гроші,і як буде бажання і вигідні умови будете потрошкі виплачувати.Я теж непрацюю,як згадаю скількі бабла туда всунула, скількі нервів попсувала, коли шукала на пролонгаціі,дитині відмовляла в мелочах,а тепер дякуючи форуму,я стала на шлях істинний ????.Все буде ок.Спіть нормально,думайте позитивно,і без панікі.

госпаде, какое красивое слово то. Возьму себе в словарь с вашего позволения
Да просю????.Це такій вислів почула теж від знайомоі яка має тих мівінщіків,каже дзвонять самого ранку і пезделенькають мені????

Назад
Угорі