Микрокеш и Укрпозыка

• Автор теми Автор теми Tanya2017
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 773

Tanya2017

Читач
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Tanya2017 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте! У кого как было с Микрокеш и Укрпозыка? В Микрокеш тело кредита 4000 грн, в Укрпозыка 8300 грн. В Микрокеш пролонгациями выплатила уже 9044 грн, а в Укрпозыке уже три месяца каждую неделю плачу по 761 грн для пролонгации.

Укрпозика через 2 місяці пропонує акцію на тіло кредиту. Думаю варто перестати пролонгувати так як це гроші на вітер. Мікрокешу в мене немає. Але думаю з ними теж через певний час можна буде домовитись

Здравствуйте! У кого как было с Микрокеш и Укрпозыка? В Микрокеш тело кредита 4000 грн, в Укрпозыка 8300 грн. В Микрокеш пролонгациями выплатила уже 9044 грн, а в Укрпозыке уже три месяца каждую неделю плачу по 761 грн для пролонгации.
Маю Укрпозику. Аналогічно три місяця підкормлювала цю акулу по 500 грн щотижня. Забила місяць тому, чого і вам бажаю!
Укрпозика висилає смс та листи на електронну адресу. Поки усьо

Маю Укрпозику. Аналогічно три місяця підкормлювала цю акулу по 500 грн щотижня. Забила місяць тому, чого і вам бажаю!
Укрпозика висилає смс та листи на електронну адресу. Поки усьо
Саме більше боюся дзвінків родичам)
Post automatically merged:

Укрпозика через 2 місяці пропонує акцію на тіло кредиту. Думаю варто перестати пролонгувати так як це гроші на вітер. Мікрокешу в мене немає. Але думаю з ними теж через певний час можна буде домовитись
Дякую

У меня они есть, 1,5 месяца просрочки. Микрокеш тело 4000, пролонгаций не было, раз в неделю присылают смс и 2 письма на эл. адрес. Укрпозыка шлет каждый день смс и письма на электронку, пока все

У меня они есть, 1,5 месяца просрочки. Микрокеш тело 4000, пролонгаций не было, раз в неделю присылают смс и 2 письма на эл. адрес. Укрпозыка шлет каждый день смс и письма на электронку, пока все
Спасибо за ответ! Микрокеш оказывается самая лояльная контора?))))

?

Спасибо за ответ! Микрокеш оказывается самая лояльная контора?))))Мш
Почему лояльная, спокойная просто, по сравнению с другими
Да, правильно, спокойная, не так выразилась))))
Post automatically merged:

Ви якось влучно вляпались))))
Та Ви знаєте, не думаю! В мене є ще кешберрі..., другий день протермінування, а таке враження, наче два місяці не віддаю вже)))) Хоча на сайті є зазначення, що у клієнта є грейс період три дні...

Назад
Угорі