Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Мне сегодня письмо прислали с требованием оплаты или продадут, тело 500 хотят 3000, прострочка около 11 месяцев. Подскажите продают ли и кому, спасибо.
Мне сегодня письмо прислали с требованием оплаты или продадут, тело 500 хотят 3000, прострочка около 11 месяцев. Подскажите продают ли и кому, спасибо.
Просрочка 11 дней, предложили сегодня реструктуризацию, но денег нет.. Отдали на прозвон Дельте, но звонков 6-7 в день и никому вроде не звонили.. Не самые настырные, но пролонгациями я их здорово накормил. Тело 4к
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.