MyCredit продал ЕАПБ

• Автор теми Автор теми vitaminki
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 5K
Решил минут 10 назад посмотреть УБКИ, и увидел что я оказывается продан ЕАПБ, на мыло сообщения не приходило что я у них нахожусь)))
Читаю за них, о двоякое ощущение, вроде бы, и проигрывать в судах начинают, а вроде бы и нет.
Продан один им от Майкредит
А второй как я понял, от банана(инвеструм)
Кто с ними имел дело, расскажите свои впечатления и что стоит ожидать?
С другими коллекторами, мы более менее находили общий язык.

Решил минут 10 назад посмотреть УБКИ, и увидел что я оказывается продан ЕАПБ, на мыло сообщения не приходило что я у них нахожусь)))
Читаю за них, о двоякое ощущение, вроде бы, и проигрывать в судах начинают, а вроде бы и нет.
Неохоче йдуть на тіло. Дуже неохоче.

А разбивка по частям у них есть? Условно даже если полную сумму брать, и на год возможно разбить
По частинам можуть розбити. Не знаю,чи погодиться на рік,але на оплату частинами погоджуються без проблем

Ид
Идут на 2 тела, можно договориться с длительной просрочкой.

Сьогодні домовився за 15100 на 4 місяця, замість 25077 грн. Так переплачу звичайно, бо тіло було 10000, але, якщо до суду подадуть то мені дорожче явно вийде.

Сьогодні домовився за 15100 на 4 місяця, замість 25077 грн. Так переплачу звичайно, бо тіло було 10000, але, якщо до суду подадуть то мені дорожче явно вийде.
Такий розклад ще нічого. Вже на 10к меньше. Аби тільки не кинули.

Це вже добре.
Я не дуже довіряю тим гарантійним листам, бо збив з глузду Mercato® своїм баченням гарантійного листа))), але це краще, чим зовсім нічого
Да я знаю. Що не підписаний КЕПом то фількина грамота, але Єапб трохи дотримуються законодавста, в цьому я переконався коли офіційно звернувся до них щоб надали всі докази набуття права вимоги завірені копії оригіналів, як не дивно через 5 днів прислали все. І в них все є, тому і суди часто виграють.

Да я знаю. Що не підписаний КЕПом то фількина грамота, але Єапб трохи дотримуються законодавста, в цьому я переконався коли офіційно звернувся до них щоб надали всі докази набуття права вимоги завірені копії оригіналів, як не дивно через 5 днів прислали все. І в них все є, тому і суди часто виграють.
Це дійсно дивно. Но вже гарно)

Доброго дня! Сьогодні подзвонили з якогось EAPB 1Беспечне агенство необхідних кредитів, сказали, що майкредит продали їм мій борг. Що це за контора і як себе ведуть. Сказали ,що відсотки зупинені і погодились на оплату частинами.

Доброго дня! Сьогодні подзвонили з якогось EAPB 1Беспечне агенство необхідних кредитів, сказали, що майкредит продали їм мій борг. Що це за контора і як себе ведуть. Сказали ,що відсотки зупинені і погодились на оплату частинами.
Змішали все в одну купу

Європейська агенція повернення боргів. По ним є цілий розділ.
1 безпечне бла бла бла - це і є майкредіт.

Хто з ними стикався? Вони сильно кошмарят? У мене борг 7800 домовилися на оплату частинами. Але не знаю чи потяну

Назад
Угорі