MyCredit mycredit надіслали на пошту лист по реструктуризації на 5 платежів

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 1K
Через скільки часу вони продають?
В мене було 1 місяць протермінування, (березень) 2024 а в квітні продали ЄАПБ, а в грудні подали до суду по 3 договорам)

А суд вже переносився 3 раз) надіюсь після 3 що був тепер минулого тижня , вже буде рішення. Або знову перенесуть)

В мене було 1 місяць протермінування, (березень) 2024 а в квітні продали ЄАПБ, а в грудні подали до суду по 3 договорам)

А суд вже переносився 3 раз) надіюсь після 3 що був тепер минулого тижня , вже буде рішення. Або знову перенесуть)
продали за 1 місяць? сильно

У вас були в кліку і монто кредити на той час?
Что ж мне ждать у меня Майкредит тело 15000, уже была пролонгация, срок до конца марта, есть и Монто до 25 марта тело 6950 и кликредит до 19 марта тело 10000. Это я так понимаю одна компания их выкупает ? И так быстро. 😩 блин и не успеть заработать(((

В мене зараз по майкредіт пропозиція реструктуризації на 9 платежів. 3й місяць прострочення. Але велика сума. З 25 пропонують таким чином виплатити майже 60..

В мене зараз по майкредіт пропозиція реструктуризації на 9 платежів. 3й місяць прострочення. Але велика сума. З 25 пропонують таким чином виплатити майже 60..
Що ви думаєте робити ? Ще чекати? Ну відсотки звісно це піз***😳

Що ви думаєте робити ? Ще чекати? Ну відсотки звісно це піз***😳
а шо робити, ну зараз 60, продать будуть ті самі 60, краще чекати шось можливо пришлють
або самому написати, можливо шось запропонують

Поки нічого не планую. Можливо в кінці місяця буде сума тіла на руках то напишу їм. А ні, то ні.
Постарайтесь знайти і напишіть, мені особисто шо клік, шо майкредит на мої пропозиції погодились і закрили

Назад
Угорі