My wallet хто що думає про них?

• Автор теми Автор теми Снігурка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Снігурка

Форумчанин
Дописи
195
Реакції
148
Бали
68
Снігурка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому писав Ігор Васильев на вайбер?Коротче пише де оплата і 15зн.питання,що він з юрид.відділу зробив скриншот всіх моїх мфо і підрах.сума чистого боргу і прострочки я в шоці сказав рідні мужа все взнають якщо небуде оплати до 15-00год.Бо мої нереагують уже рідні.Що скажете?Чого чекати від нього?

Кому писав Ігор Васильев на вайбер?Коротче пише де оплата і 15зн.питання,що він з юрид.відділу зробив скриншот всіх моїх мфо і підрах.сума чистого боргу і прострочки я в шоці сказав рідні мужа все взнають якщо небуде оплати до 15-00год.Бо мої нереагують уже рідні.Що скажете?Чого чекати від нього?
Оооо, мої любчики, перші донесли рідним про всі мої борги, просила реструктуризацію, сказав ні, потрібно щоб спочатку всі дізналися, але в мене від цього гроші не зявилися сказав, на тому і розійшлися, 4 місяці просрочка, рідко дають про себе знати, пропонували один раз списання, але платити нічим, і я забила на них

Оооо, мої любчики, перші донесли рідним про всі мої борги, просила реструктуризацію, сказав ні, потрібно щоб спочатку всі дізналися, але в мене від цього гроші не зявилися сказав, на тому і розійшлися, 4 місяці просрочка, рідко дають про себе знати, пропонували один раз списання, але платити нічим, і я забила на них
Ясно дякую.

Снігурка, якщо перестанете з ними спілкуватися,особливо у Вайбері,то нічого цікавого.Видаліть взагалі цю гидоту з телефону(Швайбер),живу без неї і супер, а потім запропонують заплатити 2 тіла а то і менше......але я не ведусь,це мій моральний збиток,хай ідуть в суд,якщо хочуть

Ой, вони кончені...відправляють фото і суму по всіх займах які маєте, за часту сума набагато більша за реальну

В моем случае ничего не делали! Год просрочка! Предлагают списание, я пока не согласна! Было много пролонгацый!

У меня тоже этот есть...
Мне всё ...все звонят по всем 30 уже просрочка,как выпутываться не знаю,пока молчу,а что говорить...у всех одно и то же..."Верни деньги!!"...я сразу плачу,мне лучше не брать трубку..(

В моем случае ничего не делали! Год просрочка! Предлагают списание, я пока не согласна! Было много пролонгацый!
Post automatically merged:

Вам в СМС предлагали или вы с ними общаетесь?
У меня тоже этот есть...
Мне всё ...все звонят по всем 30 уже просрочка,как выпутываться не знаю,пока молчу,а что говорить...у всех одно и то же..."Верни деньги!!"...я сразу плачу,мне лучше не брать трубку..(

Haha, не спілкуйтесь з ними,якщо така реакція.Кращого режиму,як сніжинка не існує( перепробувала все: юристи,Нацком,домовлятися),вже майже 9-11 міс по всіх,в суд ніхто не подав,напису нотаріуса ще не намалювали....живемо і рідні з часом заспокоїлися....борг напевно вже 2000000 а може і більше з відсотками....ще трошки і попаду в Форбс;)

У меня тоже этот есть...

Post automatically merged:

Вам в СМС предлагали или вы с ними общаетесь?
От і необщайтесь з ними як немає чим платити.Я теж так роблю набагато легше жити я теж дуже емоційна одна розмова з ними і пів банки корвалолу.Неговорю і все а далі якось буде Господь з нами і форум-це основна підтримка.

Сменила номер телефона, к которому был привязан лк. Звонят, бедняги, в рельсу. На электронку приходят предложения взять кредит. Не знаю, может продали давно. 4 месяца просрочка. Тело было 1000 кажется, пролонгация и его оплатила, так что досвиданья

Назад
Угорі