My credit прислав на пошту, що мій договір кредиту передано до суду

• Автор теми Автор теми Zakon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K
7 днів просрочки, а на пошту прийшло таке
за рішенням суду, Ви будете зобов'язані сплатити всі судові витрати, пов'язані зі стягненням заборгованості.
Шість днів тому Ви прострочили оплату по кредиту, і з кожним днем ваша заборгованість зростає. Для того, щоб зупинити нарахування відсотків і вирішити проблему по заборгованості, Вам необхідно сьогодні погасити борг за договором 3929135.
У разі відмови від оплати, згідно ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження», необхідна сума буде стягнута з Вашого майна та заробітної плати. На підставі ст. 5 того ж закону, державний виконавець має право безперешкодно входити в приміщення, що належить боржнику, накладати арешт на майно, грошові кошти боржника, опечатувати, вилучати, передавати майно боржника на зберігання та реалізовувати його.

Згідно ст. 371 Цивільного кодексу України, у разі недостатності майна боржника, на яке може бути накладено стягнення, Кредитор має право пред'явити позов про виділення частки із майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.

Яка реальна процедура? Що від них чекати?
Звонять вже рік.Спочатку слали смс і звонили контактним.Ще листи слали.Я не спілкуюся з ними,труколлер показує,що вони звонять.Важко перших 3 місяці,а потім пофіг.Якщо не думаєте платити,то не спілкуйтесь з ними зовсім.
У меня скоро просрочка будет и по Credit7(2700) и CreditPlus(4050) они привязаны к кредитной карте спортбанка(там 8000), хуже всего с монобанком, собственно с них всё и началось.....
кредит плюс мені попортив нерви.Понаходили людей з якими я зовсім не знайома.Всим говорила,що то шахраї і посилала в поліцію
Кр.плюс через 6 міс вліпив ВП,але я знесла зразу ИНН .

Я уже и забыла о них. Год как.. За 6 дней никто ни в какой суд не подаст, мне и за год не подали. Вообще они тихие
Самые "Майкредит"-может и тихие... А вот "Фактор"-от них- пытается "укусить"

Ко мне сейчас Дельта М наяривает за долг в майкредит. Передали вроде на прозвон
І в мене Дельта М обривав телефон перший місяць прострочки ,також Майкредіт постарався. Зараз два- три дзвінки в тиждень і листи на ел.пошту. Сьогодні отримала ще один лист, з додатком заяви,не знаю чи варто заповнювати заяву,вносити всі свої дані. Може хтось порадить щось.

Ми дуже цінуємо своїх клієнтів та завжди намагаємось йти їм назустріч.
Для того, щоб ми змогли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, надішліть фото або скан-копії:
- заява від руки на аркуші А4;
- документальне підтвердження причини відсутності оплати: фінансових труднощів, хвороби й т.п.

У заяві необхідно вказати:
- в довільній формі суть звернення;
- ПІБ, ІПН, а також місце проживання;
- поставити дату і підпис.

Боюся не нашкодити сама собі.

І в мене Дельта М обривав телефон перший місяць прострочки ,також Майкредіт постарався. Зараз два- три дзвінки в тиждень і листи на ел.пошту. Сьогодні отримала ще один лист, з додатком заяви,не знаю чи варто заповнювати заяву,вносити всі свої дані. Може хтось порадить щось.

Ми дуже цінуємо своїх клієнтів та завжди намагаємось йти їм назустріч.
Для того, щоб ми змогли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, надішліть фото або скан-копії:
- заява від руки на аркуші А4;
- документальне підтвердження причини відсутності оплати: фінансових труднощів, хвороби й т.п.

У заяві необхідно вказати:
- в довільній формі суть звернення;
- ПІБ, ІПН, а також місце проживання;
- поставити дату і підпис.

Боюся не нашкодити сама собі.
Не вздумайте ничего им отсылать и писать

my credit присылал на этой неделе письмо , что завтра передают в суд. Несколько дней просрочка.
На следующий день , что передадут коллекторам.
А вчера звонят ,как ни в чём не бывало и просят денег.

Я сказала вежливо , что они на меня в суд подали , о чем есть наша переписка.
Парень запнулся. А я им побажала гарного дня !

Назад
Угорі