Ксюн
Форумчанин
- Дописи
- 350
- Реакції
- 203
- Бали
- 5125
Ксюн не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонять вже рік.Спочатку слали смс і звонили контактним.Ще листи слали.Я не спілкуюся з ними,труколлер показує,що вони звонять.Важко перших 3 місяці,а потім пофіг.Якщо не думаєте платити,то не спілкуйтесь з ними зовсім.7 днів просрочки, а на пошту прийшло таке
за рішенням суду, Ви будете зобов'язані сплатити всі судові витрати, пов'язані зі стягненням заборгованості. Шість днів тому Ви прострочили оплату по кредиту, і з кожним днем ваша заборгованість зростає. Для того, щоб зупинити нарахування відсотків і вирішити проблему по заборгованості, Вам необхідно сьогодні погасити борг за договором 3929135.
У разі відмови від оплати, згідно ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження», необхідна сума буде стягнута з Вашого майна та заробітної плати. На підставі ст. 5 того ж закону, державний виконавець має право безперешкодно входити в приміщення, що належить боржнику, накладати арешт на майно, грошові кошти боржника, опечатувати, вилучати, передавати майно боржника на зберігання та реалізовувати його.
Згідно ст. 371 Цивільного кодексу України, у разі недостатності майна боржника, на яке може бути накладено стягнення, Кредитор має право пред'явити позов про виділення частки із майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.
Яка реальна процедура? Що від них чекати?
кредит плюс мені попортив нерви.Понаходили людей з якими я зовсім не знайома.Всим говорила,що то шахраї і посилала в поліціюУ меня скоро просрочка будет и по Credit7(2700) и CreditPlus(4050) они привязаны к кредитной карте спортбанка(там 8000), хуже всего с монобанком, собственно с них всё и началось.....
Кр.плюс через 6 міс вліпив ВП,але я знесла зразу ИНН .