My credit продали ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Віталій1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
И не жили бы в судах...а дома в семье.
Знаю что такое суд. Согласна
От от...хворі діти це погано і їм треба допомогати,але є люди які так переймаються кредитами що самі хворіють,або що гірше чинять..так що якщо в людини є можливість хоч щось закрити і жити спокійно то треба її в цьому підтримати

От от...хворі діти це погано і їм треба допомогати,але є люди які так переймаються кредитами що самі хворіють,або що гірше чинять..так що якщо в людини є можливість хоч щось закрити і жити спокійно то треба її в цьому підтримати
Вы сейчас о чем?

Там читач на відповідь автора ,написав..що краще б він ніж платити віддав хворим дітям в лікарні 16тис...от я і пишу,що хворі діти це погано і їм треба допомагати,але і дорослі від цих боргів сходять з розуму
Май кредит продали ЄАПБ, прийнамні так в особистому кабінеті пише, перед тим були інші колектори, теж писало в особистому що борг у них. Коли були у попередніх то намагався договоритись тільки за тіло, потім тіло+10% не погодився ніхто. Що далі чекати і краще ще раз спробувати договоритись із майкр чи єапб? Читав що майкредіт до суду подають, я закордоном тому хз як діяти, на суд не буду їхати
Заощадьте кошти скориставшись спеціальною пропозицією від ТОВ "ФК "ІРБІС"! Деталі за тел т:0734998595
Ось що мені прислав на днях єапб..в мене звичайно інша шарага але передала в ЄАПБ...Можливо і вам з часом щось таке буде приходити
Май кредит продали ЄАПБ, прийнамні так в особистому кабінеті пише, перед тим були інші колектори, теж писало в особистому що борг у них. Коли були у попередніх то намагався договоритись тільки за тіло, потім тіло+10% не погодився ніхто. Що далі чекати і краще ще раз спробувати договоритись із майкр чи єапб? Читав що майкредіт до суду подають, я закордоном тому хз як діяти, на суд не буду їхати
Заощадьте кошти скориставшись спеціальною пропозицією від ТОВ "ФК "ІРБІС"! Деталі за тел т:0734998595
Ось що мені прислав на днях єапб..в мене звичайно інша шарага але передала в ЄАПБ...Можливо і вам з часом щось таке буде приходити

Останнє редагування:
Извините Вы у еапб что то брали а у майкредит договор подписывали???? Мы зде ь просим помощи побороть этих мошенников. Живём в судах, сносим нот надписи, выигрываем суды. Консультируемся с юристами. Лезем в петлю. А у Вас есть16 тыщ и Вы хотите отдать мошенникам??отдайте в детскую онкологию если они Вам лишние
Суды и снос надписи - это уже если шарага нормальные условия не предлагает. А если прелагают тело или тело и небольшой процент и есть деньги и желание их закрыть, то почему нет? На нормальных условиях многие бы закрыли.

Суды и снос надписи - это уже если шарага нормальные условия не предлагает. А если прелагают тело или тело и небольшой процент и есть деньги и желание их закрыть, то почему нет? На нормальных условиях многие бы закрыли.
Полностью согласна. Но именно еапб не соглашается, 1,5 года у них и сумму никак уменьшить не хотят. Но не захотели и поэтому инн

Полностью согласна. Но именно еапб не соглашается, 1,5 года у них и сумму никак уменьшить не хотят. Но не захотели и поэтому инн
Да уж... Мой долг Майкредит им тоже передал

Но если взяли и ничего не лонгировали
Потихоньку народ начинает случаться. Извините.
Это если один кредит и ничего не платил а если взяла 10 лонгировала и снова тело?????
У кто брал в еапб?????
Да я очень возмущаюсь когда народ боится что скажут соседи если им позвонят или родственники. Да я очень возмущаюсь когда имея 35 тыщ идут и отдают какой то шараге и снова берут кредит. Имея 16 тыщ можна не одну шарагу или банк поиметь в суде
с форумскими юристами. Суд это совсем не страшно. А признавать долг в еапб это капец

Останнє редагування:
Назад
Угорі