My credit продали ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Віталій1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Віталій1

Читач
Дописи
17
Реакції
3
Бали
3
Віталій1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Май кредит продали ЄАПБ, прийнамні так в особистому кабінеті пише, перед тим були інші колектори, теж писало в особистому що борг у них. Коли були у попередніх то намагався договоритись тільки за тіло, потім тіло+10% не погодився ніхто. Що далі чекати і краще ще раз спробувати договоритись із майкр чи єапб? Читав що майкредіт до суду подають, я закордоном тому хз як діяти, на суд не буду їхати

Май кредит продали ЄАПБ, прийнамні так в особистому кабінеті пише, перед тим були інші колектори, теж писало в особистому що борг у них. Коли були у попередніх то намагався договоритись тільки за тіло, потім тіло+10% не погодився ніхто. Що далі чекати і краще ще раз спробувати договоритись із майкр чи єапб? Читав що майкредіт до суду подають, я закордоном тому хз як діяти, на суд не буду їхати
Да ониксами пришлют смс или на электронку.

Готові.Пишіть домовляйтесь.Просіть гарантійний лист.
так я писав, вони сказали що тепер займається колекторське агентво, воно не погоджувалось і я забив, а тепер перепродали в єапб
1633893399354.webp

ЕАПБ пришлёт Вам смску о Вашем розыске и исчезнет :)

My credit продали ЄАПБ-ЭАПБ-продали Вдв, Вдв- продали СППб, -СППб продали оау.​

оау продали Ору. И так далее. Так что теперь уже и я Ору) вхахахаха​

Последние 2 месяца эти еапб шлют раз в неделю смс, что я в розыске)) всё никак меня не найдут, бедолаги)

Svetlana98, мне и сейчас приходят СМС о розыске меня)))
Вот только не пойму, что они от меня хотят. Перезваниваю - а я там в черном списке))
Удивительные они.

я як би вже 7 місяців чекаю пропозиції, суд не хочу і інн теж ні. тіло 13к, нарахувало 44к. Готовий закривати за 16к
Извините Вы у еапб что то брали а у майкредит договор подписывали???? Мы зде ь просим помощи побороть этих мошенников. Живём в судах, сносим нот надписи, выигрываем суды. Консультируемся с юристами. Лезем в петлю. А у Вас есть16 тыщ и Вы хотите отдать мошенникам??отдайте в детскую онкологию если они Вам лишние

Евлампия,
А я уже не первый раз вижу ваше негодование.
Ну хочет человек закрыть за тело и небольшой процент. В чём проблема то?
Мы это кто? Вы?
Тут многие закрывали за тело (меньше тела,чуть больше)и плюс какой то процент...
И что вам не нравится. Не все судятся. Иногда и по другому решают

Сумму не уменьшат, у меня было тело*4, столько было разговоров, но результат равен нулю. В итоге Инн. Не знаю, есть вообще кто то кто смог договориться с еапб, не встречала

Живём в судах, сносим нот надписи, выигрываем суды.
На кой ляд тогда Админ, Рома и другие форумчане берут на переадресацию прозвоны?
Мне казалось,что помогают сбить до тела :rolleyes: ,по возможности
Или я туплю:scratch_one-s_head:

Извините Вы у еапб что то брали а у майкредит договор подписывали???? Мы зде ь просим помощи побороть этих мошенников. Живём в судах, сносим нот надписи, выигрываем суды. Консультируемся с юристами. Лезем в петлю. А у Вас есть16 тыщ и Вы хотите отдать мошенникам??отдайте в детскую онкологию если они Вам лишние
Чому так пишите? Людина брала гроші,13 тис,має змогу і хоче оплатити щоб спокійно жити,не думати що будуть погрожувати рідним,сусідам дзвонити..а ви засуджуєте?Та тут я думаю більшість на форумі,якби їм запропонували нормальні умови закриття,закрили б це все г..мно і спали спокійно
А родню с соседями не донимают?
Також їм продали,кумо(ірбіс)..також мені писали що мене розшукують,але не знаю до сусідів вроді ні...

Назад
Угорі