My credit i Профіт Капітал,чого очікувати?

• Автор теми Автор теми Бусінка2395
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Бусінка2395

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
118
Бали
3625
Бусінка2395 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім,скажіть будь ласка хто з таким стикався?був борг в Майкредіт,були життєві труднощі і не змогла його виплатити, сьогодні зайшла в особистий кабінет а там таке...скажіть це законно?листів мені ніяких не приходило про продаж мого боргу чи переуступку прав...на дзвінки я взагалі не відповідаю,чого очікувати від цього Профіт Капіталу?подають вони на суд?чи написи роблять?

Вкладення

• Screenshot_2020-08-25-10-37-48-431_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-25-10-37-48-431_com.android.chrome.webp
    136.3 Кб · Перегляди: 149
прошло місяця 3, було все тихо, зараз від Фактора вже як для 3, по 30 дзвінків в день, від номера 073

Бусінка2395, с MyCredit, на мой взгляд, проще всего договориться на адекватные и взаимовыгодные условия.
Что же касается Профит Капитал, он же Оптима Факторинг, он же КА Фактор - звонилки, которые звонят постоянно и выходных у них, по-моему, нет абсолютно) Доставучие просто. Могут сделать объявление на OLX о продаже чего-то Вами и Вам начнут звонить покупатели. Я, благодаря им, в свое время успешно продал автомобиль, который они выставили на продажу. За что им огромная благодарность))

прошло місяця 3, було все тихо, зараз від Фактора вже як для 3, по 30 дзвінків в день, від номера 073
Аналогічно,всі в чорному списку, намагалася з ними поговорити ,щойно дзвонила,хочу щоб вони прислали мені договори,бо як виявилося борг КФ теж у них,там взагалі якісь неадеквати працюють...сказали щоб я зв'язувалася з Майкредіт і КФ вони мені все розкажуть...то я так зрозуміла що договорів у них ніяких немає,буду звертатися в поліцію
Бусінка2395, с MyCredit, на мой взгляд, проще всего договориться на адекватные и взаимовыгодные условия.
Что же касается Профит Капитал, он же Оптима Факторинг, он же КА Фактор - звонилки, которые звонят постоянно и выходных у них, по-моему, нет абсолютно) Доставучие просто. Могут сделать объявление на OLX о продаже чего-то Вами и Вам начнут звонить покупатели. Я, благодаря им, в свое время успешно продал автомобиль, который они выставили на продажу. За что им огромная благодарность))
А напис можуть зробити,бо прийшов лист по КФ що готують напис...а на Майкредіт звоню то вони кажуть що мій борг їм більше не належить і пропонують новий кредит взяти...хворі якісь ?

Доброго дня всім,скажіть будь ласка хто з таким стикався?був борг в Майкредіт,були життєві труднощі і не змогла його виплатити, сьогодні зайшла в особистий кабінет а там таке...скажіть це законно?листів мені ніяких не приходило про продаж мого боргу чи переуступку прав...на дзвінки я взагалі не відповідаю,чого очікувати від цього Профіт Капіталу?подають вони на суд?чи написи роблять?
Я не захожу в "Особистий кабінет" и голова не болит! И вам,это советую!

Вот таким должен быть разговор каждого человека с этими недоделками:

Вкладення

С этими,как и другими-должен быть,только "мороз"! И никаких разговоров!
не з ними потрібно спілкуватись "ексклюзивно". Подаруйте мені сімку куди вони надзвонюють бо иені вже не дзвонять, через це ще й шв.гоші взяв. тепер хоч вони будуть дзвонити.

не з ними потрібно спілкуватись "ексклюзивно". Подаруйте мені сімку куди вони надзвонюють бо иені вже не дзвонять, через це ще й шв.гоші взяв. тепер хоч вони будуть дзвонити.
Общайтесь! Ваше право! Хотите "экстрима",флаг вам в руки!!!

Написи не роблять.
Не законно.
Забити болт.

Назад
Угорі