Музыка под настроение

[HIDE]
новеньке 👀
18+

[/HIDE]

Останнє редагування:
Муз . Є а кліпа не бачу
це бонус-трек. вони не зняли на нього кліп.

[HIDE]

самий ранній в сольній кар'єрі Хеда

Відео на пісню «Flush» розповідає про залежність від метамфетаміну та божевільні вчинки, які робить будь-який залежний від метамфетаміну під кайфом або для того, щоб вилікуватися. Усе, що робили моделі у відео, — це те, чим я був захоплений, коли був залежним від метамфетаміну. Відео є дуже реалістичним поглядом на залежність і на те, куди вона приведе вас, якщо ви захопитеся. Я розумію, що зображення моделей можуть бути занадто великими для деяких людей, але, чесно кажучи, я просто намагався бути реальним у тому, що сталося в моєму житті, і показати, де я був, а також де я зараз. Я був повністю ув'язнений метамфетаміном ... Я б зробив усе, щоб отримати свій метамфетамін ... Я вірю, що був би мертвий прямо зараз, якби продовжував вживати метамфетамін, але замість цього я вирішив віддати своє життя Христу і померти для себе, тому Він міг би поділитися зі мною Своїм воскресінням... Важливо, що зображення також узгоджуються з тим, що діти (не актори) на початку відео щиро говорили про свої залежності. (с) Brian "Head" Welch[/HIDE]

Назад
Угорі