Музыка под настроение

Доброго вечора усім,а може й ночі..Бачу діджей запалює танцпол не на жарт..а тут ми,меломани, зайшли суто на каву☕☕?музику послухати..
Так ,не вумнічай ,а викладай ! Тема була заблокована ,так що - момент !)))

Останнє редагування:
Так ,не вумнічай ,а викладай ! Тема була заблокована ,так що - момент !)))
Як це заблокована? Ти шо,все про нас з Танюшкою розпові людям і бар закрили,чи шо??Що сталося?хвилиночку,настроюсь на музичною хвилю..

Як це заблокована? Ти шо,все про нас з Танюшкою розпові людям і бар закрили,чи шо??Що сталося?хвилиночку,настроюсь на музичною хвилю..
Ні ,вона була до війни закрита , а це є можливість - користуйтеся )))) я ні кому ,ні чого не розповідаю ,там користувачів хватає - читають )))))
Ні ,вона була до війни закрита , а це є можливість - користуйтеся )))) я ні кому ,ні чого не розповідаю ,там користувачів хватає - читають )))))
?,так що в перед !Ох ,завтра огребу ))))

Ну тоді ти справжній друг -меломан Тані і мій,знай це?Будьмо!

Підкажи,будь ласка, сюди просто посилання копіювати ,чи як кліп можна завантажити?

Ну тоді ти справжній друг -меломан Тані і мій,знай це?Будьмо!

Підкажи,будь ласка, сюди просто посилання копіювати ,чи як кліп можна завантажити?
Так ,копіюєш посилання а потім у віконце вставляєш ))))

Від кого? Щоб і у нас не було неприємностей :confused:бо нам колекторів достатньо )

нікого не було до Джорджа Майкла,і нікого не буде після♥️моє натхнення на протязі всього життя..Тouni,клич Таню,терміново..Я кави доливаю...давайте-За здоров'я..

нікого не було до Джорджа Майкла,і нікого не буде після♥️моє натхнення на протязі всього життя..Тouni,клич Таню,терміново..Я кави доливаю...давайте-За здоров'я..

Я з пивком ! Таня грузиться )))

Так ,до теми ! )) Твоя черга )))
Поїхали далі..не слухаю пісні про війну,бо починаю депресувати ,тяжко мені на душі,але є у мене найулюбленіша композиція, саундтрек до фільму" Жива".Сашко Положинський -красавчик .

Поїхали далі..не слухаю пісні про війну,бо починаю депресувати ,тяжко мені на душі,але є у мене найулюбленіша композиція, саундтрек до фільму" Жива".

Дівоча мрія !

Далі ,чи сратуньки ?)))

Останнє редагування:
Таняяяя,дивися які мужчини-віолончелісти, хвала Богу написала...брутали,знатні парубки,як оті три бандуриста

Таняяяя,дивися які мужчини-віолончелісти, хвала Богу написала...брутали,знатні парубки,як оті три бандуриста
Зараз ще цікавіше закину ))))

Завжди піднімає !))))настрій ))))

Зараз ще цікавіше закину ))))
Слухай,ми отут сидимо, п'ємо каву...а завтра, зайдемо на форум,на різні серйозні теми будемо писати,а люди такі у відповідь:
"Несмотря на милое личико, алкоголичка, алкоголичка
Счастье прогорает как спичка, алкоголичка" ...може таке статись,як ти вважаєш,бо ти з пивком "спалив контору" конкретно..

Назад
Угорі