Можуть заблокувати карту на дитячі виплати?

• Автор теми Автор теми Євгенія546
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 549
Чи можуть мфо заблокувати карту на дитячі виплати?
При користуванні карткою для дитячих виплат пам"ятайте - не треба по ній проводити інші операції. Тоді важко розблоковувати.
Якщо проводили, краще перевипустити.

Аж ніяк... а от вкрасти гроші, якщо ви її світили в них якимось чином ( приміром сплачували пролохацію ) елементарно.
Та ну... Блокували у форумчанок, аж гай шумів. І щоб розблокувати приходилося доказувати, що то картка для виплат. І вся проблема була тоді, коли по картці були інші операції.

Та ну... Блокували у форумчанок, аж гай шумів. І щоб розблокувати приходилося доказувати, що то картка для виплат. І вся проблема була тоді, коли по картці були інші операції.
Я розумію про що ти і знаю це.
Я ж не про те. Перечитай мій пост і пост на який я відповів.
"Чи можуть мфо" :cool: ... виконавці ж не крадуть хоча це не точно ))

Я розумію про що ти і знаю це.
Я ж не про те. Перечитай мій пост і пост на який я відповів.
"Чи можуть мфо" :cool: ... виконавці ж не крадуть хоча це не точно ))
Я мабуть не так зрозумів. Про МФО і Гато одразу написав.
То я написав, щоб не дивувались блокуванням, та вже задумались про цільове використання таких карток.
Про виконавців - цікава думка:mosking: Ну не можуть вони в цій схемі сидіти "на голодняках":mosking:

Про виконавців - цікава думка:mosking: Ну не можуть вони в цій схемі сидіти "на голодняках":mosking:
Вони звичайні люди. Деякі "алчні чрєзмєрно"... і все вони прекрасно знають як і нотарі, що робили незаконні написи, бо є лазєйка і є можливість заробити.

Вони звичайні люди. Деякі "алчні чрєзмєрно"... і все вони прекрасно знають як і нотарі, що робили незаконні написи, бо є лазєйка і є можливість заробити.
Був нещодавно випадок, як виконавець "присів" за закриття проваджень за гроші.

Останнє редагування:
Як кажуть в нас на западенщині : наперед аби більше )))
Тільки згадали, і ось...:)

Тільки згадали, і ось...:)
:saint:

Назад
Угорі