Євгенія546
Форумчанин
- Дописи
- 71
- Реакції
- 7
- Бали
- 853
Євгенія546 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи можуть мфо заблокувати карту на дитячі виплати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мфо не може блокувати рахунки. Взагалі! Блокує виконавець після програного судаЧи можуть мфо заблокувати карту на дитячі виплати?
ДякуюМфо не може блокувати рахунки. Взагалі! Блокує виконавець після програного суда
Тобто,якщо не було суда ,то рахунок не зможуть заблокувати?
Нотаріальні написи заборонені,єдиний варіант-програний Вами суд,а при грамотному професійному захисті це теж не простоТобто,якщо не було суда ,то рахунок не зможуть заблокувати?
При користуванні карткою для дитячих виплат пам"ятайте - не треба по ній проводити інші операції. Тоді важко розблоковувати.Чи можуть мфо заблокувати карту на дитячі виплати?
Аж ніяк... а от вкрасти гроші, якщо ви її світили в них якимось чином ( приміром сплачували пролохацію ) елементарно.Чи можуть мфо заблокувати карту на дитячі виплати?
Та ну... Блокували у форумчанок, аж гай шумів. І щоб розблокувати приходилося доказувати, що то картка для виплат. І вся проблема була тоді, коли по картці були інші операції.Аж ніяк... а от вкрасти гроші, якщо ви її світили в них якимось чином ( приміром сплачували пролохацію ) елементарно.
Я розумію про що ти і знаю це.Та ну... Блокували у форумчанок, аж гай шумів. І щоб розблокувати приходилося доказувати, що то картка для виплат. І вся проблема була тоді, коли по картці були інші операції.
Я мабуть не так зрозумів. Про МФО і Гато одразу написав.Я розумію про що ти і знаю це.
Я ж не про те. Перечитай мій пост і пост на який я відповів.
"Чи можуть мфо"... виконавці ж не крадуть хоча це не точно ))
Ну не можуть вони в цій схемі сидіти "на голодняках"
Вони звичайні люди. Деякі "алчні чрєзмєрно"... і все вони прекрасно знають як і нотарі, що робили незаконні написи, бо є лазєйка і є можливість заробити.Про виконавців - цікава думкаНу не можуть вони в цій схемі сидіти "на голодняках"
![]()
Був нещодавно випадок, як виконавець "присів" за закриття проваджень за гроші.Вони звичайні люди. Деякі "алчні чрєзмєрно"... і все вони прекрасно знають як і нотарі, що робили незаконні написи, бо є лазєйка і є можливість заробити.
Як кажуть в нас на западенщині : наперед аби більше )))Був нещодавно випадок, як виконавець "присів" за закриття проваджень за гроші.
Тільки згадали, і ось...Як кажуть в нас на западенщині : наперед аби більше )))
www.newsroom.kh.ua
Тільки згадали, і ось...
![]()
У Харкові держвиконавця викрили на хабарі у понад 1500 доларів
До державного виконавця одного з відділів Державної виконавчої службі у Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції звернулисьwww.newsroom.kh.ua

Якась тупенька схемка - просто написав, що все сплачено...
Геть без "палєва"