Можуть за борги в МФО забрати дім?

• Автор теми Автор теми Swett
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Таке реально може бути.? Бо виглядає досить серйозно і сума немала..
Що саме? Внесення до реєстру? То повна фігня! А продаж колекторам запросто. Тільки що це змінить по великому рахунку? Ті самі дзвінки, ті самі смс тільки від іншого відправника

Що саме? Внесення до реєстру? То повна фігня! А продаж колекторам запросто. Тільки що це змінить по великому рахунку? Ті самі дзвінки, ті самі смс тільки від іншого відправника

Мне они и простили и забыли про меня))
Велика сума була?
Вже б мала привикнути до того звичайно, рахуйте більше 30 мфо..але то вже дійсно лякає
Вже б мала привикнути до того звичайно, рахуйте більше 30 мфо..але то вже дійсно лякає

Реально.
Скажем так. Друзья друзей решили продать квартиру чтоб расчитаться за МФО сына. Чем они руководствовались - не знаю. Но однушку просрали.

Реально.
Скажем так. Друзья друзей решили продать квартиру чтоб расчитаться за МФО сына. Чем они руководствовались - не знаю. Но однушку просрали.
Я би ржав, як би дитинка знову набралась як собака бліх... а зазвичай через отакі "помагання" так і відбувається.
Бо "легко взяв чуже і так само легко розрахувався чужими".
Якби в"ябував як африканец на плантації і віддавав би все окрім хіба на хліб залишаючи, довший час поки не виліз - тоді і наука запам"ятовується твердіше.

Назад
Угорі