можуть за борги перед мфо забрати дитячі виплати?

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K

Віка1995

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
139
Бали
343
Віка1995 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Можливо не по темі, але хочу проконсультироваться. ЧИ можуть за борги перед мфо забрати дитячі виплати? А то звонили із совбезу, сказали що в мене великі проблеми:телефонували до директора і питали за мій борг, і що тепер директор повинен їм віддавати кошти. Ось переживаю щоб не відмовили в соціальній допомозі, бо мені у цьому місяці переоформлять.

Доброго дня! Можливо не по темі, але хочу проконсультироваться. ЧИ можуть за борги перед мфо забрати дитячі виплати? А то звонили із совбезу, сказали що в мене великі проблеми:телефонували до директора і питали за мій борг, і що тепер директор повинен їм віддавати кошти. Ось переживаю щоб не відмовили в соціальній допомозі, бо мені у цьому місяці переоформлять.
А причем совбез к вашим долгам?

Бред ? то, что Вам положено по закону, никто не в праве отнять)

Секретарь звонила, тепер у міліцію вони написали заяву на мене, начебто кредитори через совбез требують кошти. Вобщем дурдом
А вот уверенны что секретарь звонил? У вас его номер есть?

Вы этот номер знаете или вам генконтактор так показал?
Генконтакт показав, тай тітка до матері звонила сказала що у відділок прийшла на мене заява із совбезу, ну мене ще ніхто не визивав

Директор повинен Совбеза когти віддавати чи як?

Назад
Угорі