MoneyVeo Можуть списати кошти, якщо були пролонгації в МФО?

Они идут на лояльные условия в отличии от КК это раз.
Два - в суде еще их эти новые договоры не прошли испытания юристами, может там не все так плохо.
Я проглянула судові справи їх то вони судяться ще за договорами за 2020 та 2021 рік, надія тільки на те що підуть на лояльні умови для закриття без суду, але хто зна чи погодяться на тіло...бо сумарно з добором я брала 19000 а сплатила пролонгація ми 21000, тіло зараз залишається 8600+ відсоток на сьогодні 1400. Прострочка буде через 3 дні

Я проглянула судові справи їх то вони судяться ще за договорами за 2020 та 2021 рік, надія тільки на те що підуть на лояльні умови для закриття без суду, але хто зна чи погодяться на тіло...бо сумарно з добором я брала 19000 а сплатила пролонгація ми 21000, тіло зараз залишається 8600+ відсоток на сьогодні 1400. Прострочка буде через 3 дні
Вы вообще не о том думаете.
Вы только вышли на просрочки, вам до судов еще год самый минимум, а может и годы :rofl:
Вы успеете 10 раз за тело закрыть до этого.

До подачі в суд вони продадуть Таліону,а ті можуть і півтіла запропонувати. Не треба бігти поперед потяга

До подачі в суд вони продадуть Таліону,а ті можуть і півтіла запропонувати. Не треба бігти поперед потяга
Та мене чоловік вже так накрутив за це все, і за арешти і суди...читаю все і вивчаю,щоб бути вкурсі. Бо на роботу зможу вийти не раніше чим через пару місяців.

Назад
Угорі