Можуть біткепітал телефонувати керівництву?

• Автор теми Автор теми Capral
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 695

Capral

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Capral не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Маю борг в цій конторі, так вже вийшло. На сьогодні я закрити його не могут, навіть через тиждень і більше не зможу. Питання, чи можуть вони телефонувати до керівництва? Це буде дуже погано якщо можуть.

Capral, могут звонить, наверное, не знаю. Судя по сообщениям на форуме, они несколько неадекватны, мягко говоря))

Доброго вечора. Маю борг в цій конторі, так вже вийшло. На сьогодні я закрити його не могут, навіть через тиждень і більше не зможу. Питання, чи можуть вони телефонувати до керівництва? Це буде дуже погано якщо можуть.
Можуть звонити навіть не тільки керівництву які контакти знайдуть тому і будуть звонити + прийдуть смс що ви надали дозвіл на стягнення коштів з тієї чи іншої особи

Прикол даунів з біт їм головне знайти людину з вашого оточеня яка максимум заставить вас сплатити в мене був такий прикол що ці дуріки звонили аж до дітей керівника
Директору казали що він такий поганий і не може дати мені зп щоб я закрив борг перед компанією
Тут важливо який вам ypoд попадеться який буде вами займатися

Останнє редагування:
А чому би не могли. Вони всі можуть можуть, і до керівництва, і не до керівництва

Назад
Угорі