Можу бути вашим контактом для МФО

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TheyCallMeOnMyCellphone

Форумчанин
Дописи
250
Реакції
245
Бали
2725
TheyCallMeOnMyCellphone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Другом, Спіль-Працівником, Віддаленим Родичем - так як працюю сам на себе можу з коллекторами та мфо вести розмови цілий день, хай тратять свій час зі мною ))) - потрібно пишіть в ЛС - 0 зобов'язань та безкоштовно.

Другом, Спіль-Працівником, Віддаленим Родичем - так як працюю сам на себе можу з коллекторами та мфо вести розмови цілий день, хай тратять свій час зі мною ))) - потрібно пишіть в ЛС - 0 зобов'язань та безкоштовно.
А роботу за Вас хто робитиме,якщо Ви сам на себе працюєте?:scratch_one-s_head:

У мене 25 (здається) МФО, з них лише у двох мав необачність вказувати реальну контактну особу. У всіх інших - вказував вигаданих. Так що можна і без таких радикальних заходів)

а як змінити контактну особу в особистому кабінеті якщо кредит не закритий?ніяк воно не змінюється.

Смысл от того что указывал. Ироды находят родственников с которыми не общаешься. Лучше программы "жди меня" если хочешь кого-то найти возьми займ "под честное слово" и жди родню
Ferrero, а есть такие что дадут?

А роботу за Вас хто робитиме,якщо Ви сам на себе працюєте?:scratch_one-s_head:

Вже 4 роки як семі-професійно онлайн покером займаюсь, також криптовалютами - 0 проблем

У мене 25 (здається) МФО, з них лише у двох мав необачність вказувати реальну контактну особу. У всіх інших - вказував вигаданих. Так що можна і без таких радикальних заходів)

Тепер часто провіряють контакти дзвінком
Смысл от того что указывал. Ироды находят родственников с которыми не общаешься. Лучше программы "жди меня" если хочешь кого-то найти возьми займ "под честное слово" и жди родню
Ferrero, а есть такие что дадут?

Кожна хвилина яку мфо та коллектори проводять зі мною це 1хв що вони не тероризують когось та їхніх рідних, мені звонять 3-4 рази на день - як контактному лицю людей з іншого форуму, 30-60 хв спілкуємся ))

Останнє редагування:
Тепер часто провіряють контакти дзвінком
Для цього можна придбати одну-дві сімки, які потім можна спокійно дістати і жбурнути кудись.В мене ,до речі ,були такі сімки.Точніше,ще й тосі є.І не тому,що я планувала не платити..а не хотіла давати справжніх контактів щоб телефонували одні за одними мфо і цікавились чи знаєте Ви таку то.З усіх лише вказувала двох реальних людей (затупила).Так ось...до тих контактних,якими я сама і є,дуже швидко припинили телефонувати..За першим номером ніхто нікому ніколи не відповідав,а за другим коли запитували чи знають мене ,я казала ні,не знаю такої,чула у відповідь що дивно,Вас вказали як контактну особу,на що я стояла на своєму.Зараз туди ніхто не дзвонить))

І який вам з цього профіт?

Для цього можна придбати одну-дві сімки, які потім можна спокійно дістати і жбурнути кудись.В мене ,до речі ,були такі сімки.Точніше,ще й тосі є.І не тому,що я планувала не платити..а не хотіла давати справжніх контактів щоб телефонували одні за одними мфо і цікавились чи знаєте Ви таку то.З усіх лише вказувала двох реальних людей (затупила).Так ось...до тих контактних,якими я сама і є,дуже швидко припинили телефонувати..За першим номером ніхто нікому ніколи не відповідав,а за другим коли запитували чи знають мене ,я казала ні,не знаю такої,чула у відповідь що дивно,Вас вказали як контактну особу,на що я стояла на своєму.Зараз туди ніхто не дзвонить))

Я кажу що знаю таких розвиваю діалог))) смисл просто час їхній тратити

тоже так делал, только говорю, что знаю такого)интересно что просят передать)

Какая Вам выгода,Вы их не боитесь?

Краще продовжуй катати покер і не відволікайся, ці розмови явно не сприяють грі)

хй з бугра ты кто такой?

?

Вкладення

• 924514_kazhetsya-srach-nachinaetsya_demotivators_to1.webp
    924514_kazhetsya-srach-nachinaetsya_demotivators_to1.webp
    37 Кб · Перегляди: 19
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі