Можно с кем-то поговорить

• Автор теми Автор теми DeliveryTime
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 375
  • Перегляди Перегляди 10K
Сьогодні Credit какашка +
Робив продзвон рідних, я то сказала всім що нічого в них не брала, і шо то за розводняк не знаю.
Але ці падлюки, при розмові з рідними включали запис якоби я підтверджую свої дані, та адресу, а найголовніше вказала мамину дівочу фамілію якимось паролем. І лише зараз я поняла яку помилку зробила, вказуючи мамину фамілію дівочу. Потрібно було любу вказати, тільки не її,. Вони і по ній шукали рідних походу, бо знайшли рідного брата , його дружину і їх дочку. Які на тій фамілії
Падлюки ?

Да

Да мне и на Вайбер и в смс через день от всех, то завтра уже в суд подают, то продают, то в полицию , что я мошенница, а на следующий какая то акция от них же. Правда от перестановки сумма не меняется. У меня как не было денег, так и нет. Сейчас дадут зарплату, в магазины долги отдам, людям и через пару дней опять будем лапу sosать. А ребёнка сессия на носу, а это не бесплатно.

Далеко, да и трассы прикрыты, чем добираться. Тут в район проблема доехать, карты закрыть в Приват, информация оттуда, и в районе ещё только Ощад. Там что ли карту сделать, алименты получать.
А почему не удалите вайбер?Что в нем ценного?

Ромашкино поле, ну раз вже всім подзвонили, скажіть,щоб не спілкувались більше, рідні пошумлять трошки і Вас підтримують,не переживайте, нічого тут немає страшного

Сьогодні Credit какашка +
Робив продзвон рідних, я то сказала всім що нічого в них не брала, і шо то за розводняк не знаю.
Але ці падлюки, при розмові з рідними включали запис якоби я підтверджую свої дані, та адресу, а найголовніше вказала мамину дівочу фамілію якимось паролем. І лише зараз я поняла яку помилку зробила, вказуючи мамину фамілію дівочу. Потрібно було любу вказати, тільки не її,. Вони і по ній шукали рідних походу, бо знайшли рідного брата , його дружину і їх дочку. Які на тій фамілії
Дівоче прізвище матері? В МФО?

@ЛеночкаВалерочка,
Ромашкино поле, ну раз вже всім подзвонили, скажіть,щоб не спілкувались більше, рідні пошумлять трошки і Вас підтримують,не переживайте, нічого тут немає страшного
Я то так і сказала, але ж кажуть що якщо людина дзвонить, то треба підняти телефон.
Ще й в вайбері писали.
Дівоче прізвище матері? В МФО?
Да.

Ромашкино поле, Ви ж їм поясніть, що то не люди,а нелюди, придурки, їм все одно кому і що плести, а в вайбері поблокуйте номера,

@ЛеночкаВалерочка,
Я то так і сказала, але ж кажуть що якщо людина дзвонить, то треба підняти телефон.
Ще й в вайбері писали.

Да.
И будут поднимать... Но до тех пор, пока не начнется откровенное хамство,и сами не поймут, что на другом конце не совсем людина

Мх,немає відповіді на мої запитання..
Тому спитаюсь ,у форумчан,чи хтось з МФО запитував дівоче прізвище матері?
Чесно не пригадую такого.. правда вже рік по них
Можливо ,що з пам'яттю)))))
Я можу

В мене запитували в центро кредит
Мені вони не знайомі)))))
Дякую за відповідь)))

Ага, язык розбухший со рта вываливаеться.
Что там язык,обоссутся и обоссрутся,не только при жизни,но и после....А вообще конечно,когда взрослый мужик пишет о суициде,лично мне противно...Довести коллектора до суицида,вот это поступок,а самому????А если неудача,и после психушки инвалид,близким ещё и ухаживать...Эгоисты.

Мх,немає відповіді на мої запитання..
Тому спитаюсь ,у форумчан,чи хтось з МФО запитував дівоче прізвище матері?
Чесно не пригадую такого.. правда вже рік по них
Можливо ,що з пам'яттю)))))

Мені вони не знайомі)))))
Дякую за відповідь)))
Добре , що незнайомі ?

ПАННОЧКА, я точно комусь вказувала дівоче прізвище а от своє чи матері, не пам'ятаю,і в якій конторі не скажу,а те що мові йшла про дівоче прізвище-це точно

ПАННОЧКА, я точно комусь вказувала дівоче прізвище а от своє чи матері, не пам'ятаю,і в якій конторі не скажу,а те що мові йшла про дівоче прізвище-це точно
От і я не пам'ятаю))))))
В банках то так ,є таке,а з цими зас##цями не пам'ятаю)))))))

ПАННОЧКА, в банках само собою, а цих контор,де я поперебувала, як на канторовой фабрікє, і ще у когось писала попереднє місце проживання, сиджу зараз і пригадую,чого я така чесна, напиши щось-ні,всю правду вказала

ПАННОЧКА, в банках само собою, а цих контор,де я поперебувала, як на канторовой фабрікє, і ще у когось писала попереднє місце проживання, сиджу зараз і пригадую,чого я така чесна, напиши щось-ні,всю правду вказала
Ну,я то спочатку вже також такою була. Тому їх впершу чергу позакривала. До форуму ще)))))))
А інші ,,зустріли '''мої номери. Правда контах потріпали,сімки змінили....

ПАННОЧКА, бачите,Ви молодець,а я...що зроблено,те зроблено,треба виходити з того,що маємо, тому я всім своїм все розказала щоб були готові до приходу сусідів

Назад
Угорі