Можно начинать боятся?

• Автор теми Автор теми JuliaLy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Конечно начинайте бояться)))) а лучше в угол и дрожать)))))) сорян за сарказм, но долги это не самое страшное в жизни поверьте))))) по мере возможности платите и закрывайте, нет- не платите))) ещё ни кто от этого не умер))))) но в наш минталитет заложено мнение окружающих, так что делайте выводы и спите спокойно)))))

Я оф не працю ,просрочка 4 міс.,на дзвінки спершу відповідала,потім 3 міс. ігнор,а це випадково взяла то одразу і запропонували.
Я офіційно працюю,а ще зар.платна карта також Альфа,от взяли і заблокували:( По телефону сказали тільки платити.А по кредиткам,все так відразу дали добро.Коли оформляла кредит назвала суму ЗП 9тис,а якщо дивитись по останнім надходженням то виходить 3700 грн.Це може бути причиною,зниження ЗП?

Я офіційно працюю,а ще зар.платна карта також Альфа,от взяли і заблокували:( По телефону сказали тільки платити.А по кредиткам,все так відразу дали добро.Коли оформляла кредит назвала суму ЗП 9тис,а якщо дивитись по останнім надходженням то виходить 3700 грн.Це може бути причиною,зниження ЗП?
З приводу зп не зрозуміла.Була 9т,а зараз 3700грн?

Назад
Угорі