MyCredit Можно ли с ними договориться ?

• Автор теми Автор теми O272444721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

O272444721

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
16
Бали
318
O272444721 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер брал у них займ тело 6 за месяц просрочки насчитали почти 15 к можно ли с ними договориться за тело или со скидкой?

За декілька місяців в особистому кабінеті має бути пропозиція за тіло. Але не прогавте, бо можуть продати єапб.

Добрый вечер брал у них займ тело 6 за месяц просрочки насчитали почти 15 к можно ли с ними договориться за тело или со скидкой?
Частенько предлагают за тело предлагают ждите либо можете сами им позвонить и предложить свой вариант может и согласятся

мне после 10 дней просрочки прислали предложение реструктуризации, по частям

мне после 10 дней просрочки прислали предложение реструктуризации, по частям
Та не при теле 6 платить 15 это не выгодно
Я уже договорился за тело плюс процент до просрочки

Мій борг продали сіроко, довгий час приходили на пошту пропозиції закрити за тіло,але не було зайвих коштів. З цього місяця домовилась платити частинами,гарантійний лист надіслали на пошту,перший платіж уже внесла. Прострочка більше 1,5 років

Добрий день. Маю кредит в компанії Майкредіт, вже майже 3 місяці прострочки, побачила статтю -https://finance.liga.net/ua/all/novosti/ne-platyte-po-kredytu-diznaitesia-vsi-mozhlyvi-naslidky, що вони починають подавать в суд. Хтось з таким вже зіштовхувався? Чи справді можуть передать договір на судове стягнення, якщо так то як краще діяти в такій ситуації, чи реально з ними домовиться ?

В моем случае продали спустя год просрочки Вердикт капиталу, после-Коллект центру, пришлось выплатить два тела.

В моем случае продали спустя год просрочки Вердикт капиталу, после-Коллект центру, пришлось выплатить два тела.
А що означає *пришлось*, за рішенням суду? Чи прийшли додому і заставили заплатити

Назад
Угорі