Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки часу у вас прострочка?Вчера продали фин форс
Месяц точно ,может два ,я даже и не помню точно ?но не больше двухСкільки часу у вас прострочка?
Вибачте, питання.Через пол года или тело предложат или пол, даже с гарантийкой.
Какое тело, и сколько просрочкаДобрый день подскажите пожалуйста можно ли договориться с Credit 7 чтобы не был такой процент и заплатить за две нидели наросло почти 8 тыс ето без тела кредита.
Спасибо
Когда звонят, то да. Иногда в вайбер пишутВибачте, питання.
У Вас 8 місяців прострочки.
Ви піднімаєте трубку? Чи як Ви дізнаєтеся про їз пропозиції.
В мене режим сніжинка, от думаю як я дізнаюся коли вони захочуть тілоикредиту
Меня тоже этот вопрос интересует.Какое тело, и сколько просрочка
Вот блин, договора других продают.. а мне смс прислали, что сегодня, "мои документы готуються до повного стягнення боргу"Скільки часу у вас прострочка?
В мене за рік була тиша і тіло кредиту було2000 так через рік і залишилося 2000, їх сьогодні і оплатила.Ееее не скажіть....згачить я потрапила у іх немилість
В мене через 3 дні обзвонили всіх..всіх ...всіх....кого можна було знайти...Короче я хотіла іх закрити але за іх обзвони і хамство отримають дирку від бублика
Я навіть не знаю скільки там....7 місяців пройшло..В мене за рік була тиша і тіло кредиту було2000 так через рік і залишилося 2000, їх сьогодні і оплатила.
Я також не знала скільки там, подивилася а там і скільки залишилося,і оплатила.Я навіть не знаю скільки там....7 місяців пройшло..
в мене тіло у них 8.....пролонгацій нема....скільки зараз не знаюЯ також не знала скільки там, подивилася а там і скільки залишилося,і оплатила.
МожноДобрый день подскажите пожалуйста можно ли договориться с Credit 7 чтобы не был такой процент и заплатить за две нидели наросло почти 8 тыс ето без тела кредита.
Спасибо