можна заключити договір оренди з новим орендарем, якщо відкрито виконавче провадження?

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 272

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня підкажіть будь ласка таку ситуацію в мене є пайова земля зараз я буду пере заключати договір оренди але в мене відкрите ВП скажіть будь ласка я можу заключити договір оренди з новим орендарем

Доброго дня підкажіть будь ласка таку ситуацію в мене є пайова земля зараз я буду пере заключати договір оренди але в мене відкрите ВП скажіть будь ласка я можу заключити договір оренди з новим орендарем
Краще б раніше її на когось переписали або продали

Зрозуміла я не буду продавати а просто продовжити договір аренди

Зрозуміла я не буду продавати а просто продовжити договір аренди
Ви будете завіряти його нотаріально? Дізнайтеся у нотаріуса. І слідкуйте за діями виконавця, паї продаються ними на раз два, це не заборонено законом

В мене в 26 році закінчується термін договору оренди паю а в нас інше зараз інше підприємство хоче взяти собі в оренду наші паї і всі люди переходять до них. В тому числі і я хочу перейти, але нотаріально я не буду посвідчувати пай. Ще 2 роки я буду отримувати орендну плату тут де зараз в мене пай і я вже отримувала в грудні тут кошти , і ВП провадження вже було відкрите, але я отримую кошти готівкою.

Я сплачую ВП по мірі можливості

доброго вечора я вже писала про аренду паю, скажіть будь-ласка при відкритому ВП я можу оформити логовір оренди з новим орендарем, як мені сказали що логовора оренди десь реєструються в державному органі зазделегідь дякую.

Назад
Угорі