можна з ними домовитися?

• Автор теми Автор теми tina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
согласна

а с ответами которые пришли вы уже в нацком написали?
не писала,т.к. пока нет комплекта..по Манивео,они передали Талиону,а теДовире и гарантия...а ответили только 2 первых.. остальные молчат пока...но я отправляла запросы 25-28 марта только..

не писала,т.к. пока нет комплекта..по Манивео,они передали Талиону,а теДовире и гарантия...а ответили только 2 первых.. остальные молчат пока...но я отправляла запросы 25-28 марта только..
но немного притихли?

Віка88, у меня симки другие стоят,родственникам не звонят,только директору,но она юрист-просто граммотно их посылает

Лілія, у меня уже 9-й месяц просрочки и уже тихо было,только новые калы,кому передали наяривали...но у меня одна симка заменена,а вторая в телефоне на беззвучном режиме...я изначально по телефону переговоров не веду, ибо не конструктивно))

Віка88, у меня симки другие стоят,родственникам не звонят,только директору,но она юрист-просто граммотно их посылает

Лілія, у меня уже 9-й месяц просрочки и уже тихо было,только новые калы,кому передали наяривали...но у меня одна симка заменена,а вторая в телефоне на беззвучном режиме...я изначально по телефону переговоров не веду, ибо не конструктивно))
так держать...удачи вам.

Лілія, и Вам,нам всем удачи)

Доброго дня, вислала я рекомендований лист в бистрозайм, щоб надали мені договір. Дорогору немає, лише папірець з вимогою оплатити борг, і ще один ніби звернення до прокурора, щоб прийняли до мене міри запобігання (домашній арешт). Що порадите з цим робити?

Доброго дня, у мене така ситуація брала кредит у вересні сума 9700грн, кожні 14днів робила пролонгацію 3300грн. Зараз по обставинам вийшла в прострочку 29днів. Зараз сума до закриття 28000грн .Скажіть як можна з ними домовитися, і взагалі чи це реально. Або де просити допомоги щоб розібратися з даною ситуацією.
Все можно, но через Суд.

Доброго дня, вислала я рекомендований лист в бистрозайм, щоб надали мені договір. Дорогору немає, лише папірець з вимогою оплатити борг, і ще один ніби звернення до прокурора, щоб прийняли до мене міри запобігання (домашній арешт). Що порадите з цим робити?

Немає договору, з підписом і печатками - нема факту займа.
Ті папірці нехай запхають собі в дупу.
Нічого з цим не робити.
Займайтеся своїми справами і не переймайтеся.

С
Сходить с этими бумажками в туалет).

Мені вобще алекскредит написав що я мошеницаіна12років мене посадять з конфіскацією майна і будуть шукати родичів

Немає договору, з підписом і печатками - нема факту займа.
Ті папірці нехай запхають собі в дупу.
Нічого з цим не робити.
Займайтеся своїми справами і не переймайтеся.
А додаток оферты приравнивается к договору? . Просто они мне прислали на почту, а там в самом верху написано типо что я могла на с умлрвичми договора,, а где сам то договор. В оферте только данные мои, ни подписи ничего

Юлия Владимировна, Є багато інформації по оформленню цих договорів і їх юридичному статусу, навіть тут на форомі, якщо пошукати - можно знайти цю інформацію.Те що мені розказав на консультації адвокат в моїй ситуації (бо я не збираюсь більше нічого платити без відповідного рішення суду) - так ці всі договора є нікчемними і при правильному юридичному захисті їх з великою ймовірністю можливо абсолютно нивілювати.І те що мфо там пишуть всяки оферти, терміни іскової давності і тим більше електронний підпис (по-їхньому одноразовий ідентифікатор) - перечить законам України про надання послуг в сфері кредитування.
Наприклад :

Стаття 1055. Форма кредитного договору.
1. Кредитний договір укладається у письмовій формі.
2. Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.
Коментар:
1. Коментована стаття передбачає обов'язковість укладення кредитного договору в письмовій формі. Статтею прямо передбачено недійсність кредитного договору в разі недотримання письмової форми. При цьому для визнання кредитного договору недійсним (нікчемним) у зв'язку із недотриманням письмової форми не вимагається винесення рішення суду; такий правочин є недійсним автоматично відповідно до ст. 215 Цивільного кодексу України.

ВаЛиКо, и да, и нет. Все зависит от доказательной базы и ее качества.

ВаЛиКо, и да, и нет. Все зависит от доказательной базы и ее качества.

Абсолютно згідний. Проте, знову ж повторюсь - все автентично до різних ситуацій з цими займами.В кожному окремому випадку.Але це можливо.В моєму випадку, принаймі поки що, ні на які погрози чи пропозиції не реагую.Онлі суд.
Mercato®, Вчора читав інформацію (на різних ресурсах), що оцей одноразовий ідентифікатор має свою силу на договорах, проте не на договорах кредитування.

Останнє редагування:
Абсолютно згідний. Проте, знову ж повторюсь - все автентично до різних ситуацій з цими займами.В кожному окремому випадку.Але це можливо.В моєму випадку, принаймі поки що, ні на які погрози чи пропозиції не реагую.Онлі суд.
Mercato®, Вчора читав інформацію (на різних ресурсах), що оцей одноразовий ідентифікатор має свою силу на договорах, проте не на договорах кредитування.
У вас в Быстро Займ?

С
Сходить с этими бумажками в туалет)
Менi такий лист сьогоднi листоноша принесла
Менi такий лист сьогоднi листоноша принесла

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі