дівчуля
Форумчанин
- Дописи
- 33
- Реакції
- 12
- Бали
- 133
дівчуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вляпалася конкретно і поки не натрапила на цей сайт, то жодного виходу не бачила. Напевно так би і шукали кошти на пролонгації і хотілки якби не група. Зараз ситуація наступна. Мала кредит+ та кредит7 (20к тіло в обох) закрила з усіма їх хотілками, бо тіла великі, договір на рік, стало стрьомно,
Зараз маю протермінування 10 днів:
1. Май кредит 8600 (адекватні абсолютно) може погодяться на шось, бо рік пролонгації. Сплатила 2 тіла, прошу тепер розбити тіло на платежі. Думають поки…
2. Тенго 10к. Дуже грізні. Нічого не можна. Навіть реструктуризацію не передбачено (я би платила, маю дохід стабільний верняковий, але ні - то ні.
3. Мілоан 7к (ситуація ідентична з тенго)
Ці три протерміновані 10 днів
4. Манівео 20к (брала перед війною, оплатила вже 2 тіла пролонгаціями, поки протермінування нема і не знаю як би з ними це врегулювати)
5. На все 5к
6. Селфі 8к взяла вперше без відсотків. Уяви немаю шо чекати від них
7. Старфін 8 К (вперше також)
9. Є гроші 12к (закрию до закінчення терміну, бо неадеквати то знаю)
допоможіть мені правильно визначити алгоритм дій. Я маю кошти платити, але 16к в місяць легко, 20к якщо дуже постараюся. Поки нікому ніхто не дзвонить. Чи тенго та Мілоан адекватні і підуть на зустріч? Я би і реструктурувала але ж не можна. Майкредит хочуть тьму відсотків. То платити не буду, сплатила вже тьму. Допоможіть правильно вийти з цього, не збожеволіти…
Вдячна наперед
Зараз маю протермінування 10 днів:
1. Май кредит 8600 (адекватні абсолютно) може погодяться на шось, бо рік пролонгації. Сплатила 2 тіла, прошу тепер розбити тіло на платежі. Думають поки…
2. Тенго 10к. Дуже грізні. Нічого не можна. Навіть реструктуризацію не передбачено (я би платила, маю дохід стабільний верняковий, але ні - то ні.
3. Мілоан 7к (ситуація ідентична з тенго)
Ці три протерміновані 10 днів
4. Манівео 20к (брала перед війною, оплатила вже 2 тіла пролонгаціями, поки протермінування нема і не знаю як би з ними це врегулювати)
5. На все 5к
6. Селфі 8к взяла вперше без відсотків. Уяви немаю шо чекати від них
7. Старфін 8 К (вперше також)
9. Є гроші 12к (закрию до закінчення терміну, бо неадеквати то знаю)
допоможіть мені правильно визначити алгоритм дій. Я маю кошти платити, але 16к в місяць легко, 20к якщо дуже постараюся. Поки нікому ніхто не дзвонить. Чи тенго та Мілоан адекватні і підуть на зустріч? Я би і реструктурувала але ж не можна. Майкредит хочуть тьму відсотків. То платити не буду, сплатила вже тьму. Допоможіть правильно вийти з цього, не збожеволіти…
Вдячна наперед